În preajma Sărbătorilor, un oficiu poştal din Iaşi va fi deschis non stop

joi, 14 decembrie 2017, 08:15
2 MIN
 În preajma Sărbătorilor, un oficiu poştal din Iaşi va fi deschis non stop
Poşta Română pune la dispoziţia clienţilor opt oficii poştale în întreaga ţară, deschise non-stop, în această perioadă. Unul dintre ele se află la Iaşi, pe Calea Chişinăului, nr. 29. Acesta este deschis de duminică ora 20 până sâmbătă ora 14, adică şase zile din şapte. Astfel, prin serviciul Prioripost, clienţii pot trimite, la orice oră, cadouri celor dragi. 

Coletele trimise cu Prioripost ajung la destinaţie în 12 ore dacă sunt trimise în aceeaşi localitate, în 24 de ore dacă sunt trimise între oraşe reşedinţă de judeţ sau intra-judeţean, sau în 36 de ore între oricare alte două localităţi din România. „Dacă vrei şi mai rapid, Poşta Română îţi pune la dispoziţie serviciul Ultrapost, un serviciu premium intern „door to door”, de preluare, transport şi distribuire a trimiterilor poştale între 18 mari oraşe din România. Coletul va ajunge în două ore, în acelaşi oraş şi 24 de ore în oricare alt oraş din reţeaua Ultrapost. Destinatarul va primi coletul la domiciliu, din mâinile angajatului Poştei Române”, au precizat reprezentanţii Poştei Române.

Cei care vor să trimită în stărăinătate pot apela la serviciul EMS prin care pachetul poate ajunge în cele 103 destinaţii internaţionale. Ieşenii care doresc să ceară mai multe informaţii de la oficiul poştal deschis 24 din 24 pot suna la numerele de telefon: 023/217060 sau  0736441887. Tot în această perioadă, copiii îi pot scrie lui Moş Crăciun.

„Poşta Română are grijă ca dorinţele micuţilor aşternute pe hârtie să ajungă în posesia lui Moş Crăciun, chiar la el acasă. Cum? E simplu! Tu vii cu scrisoarea în plic, la cel mai apropiat oficiu poştal, completezi destinatarul Moş Crăciun (Santa Claus) şi adresa: Santa Claus Main Post Office, SANTA'S WORKSHOP VILLAGE, FI-96930 Artic Circle, Rovaniemi, Finlanda, iar angajaţii Centrului Regional de Tranzit care sortează scrisorile, le selectează cu grijă şi se ocupă ca plicurile să ajungă, în siguranţă, în mâinile Moşului”, au mai precizat reprezetnanţii instituţiei. 

 

 

Comentarii