Incident grav la Iaşi: Bărbat muşcat de patru maidanezi, inclusiv de faţă

marți, 22 noiembrie 2022, 09:55
1 MIN
 Incident grav la Iaşi: Bărbat muşcat de patru maidanezi, inclusiv de faţă

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a ajuns la spital în cursul zilei de luni, 21 noiembrie, după ce a fost mușcat de patru câini fără stăpân.

Incidentul a avut loc în zona Cicoarei, când bărbatul se întorcea de la fratele său din Galata și se îndrepta către domiciliul său din Zimbru. A fost adus de un echipaj SMURD-EPA în Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) de la Spitalul Sf. Spiridon, unde medicii au constatat că are mai multe plăgi mușcate, inclusiv pe față.

„A fost adus din loc public pentru plăgi multiple mușcate de către patru câini fără stăpân. Pacientul prezenta plăgi mușcate la nivel auricular stâng – cu importantă lipsă de substanță la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii maseterine și geniene stângi și plăgi escoriate la nivelul omoplaților bilateral. După consulturile de specialitate – ORL, OMF, Chirurgie Generală și Boli Infecțioase în vederea stabilirii conduitei terapeutice, pacientul a rămas internat pe clinica de ORL”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

Comentarii