Incredibil: angajat bine mersi la firmă ca şofer, deşi nu avea permis

miercuri, 20 ianuarie 2021, 02:50
2 MIN
 Incredibil: angajat bine mersi la firmă ca şofer, deşi nu avea permis

Actele false ale acestuia, în greacă, au ieşit la iveală după ce a făcut un accident cu victimă şi a şters-o de la locul faptei. Bărbatul de 40 de ani a fost băgat în arest.

 

Situaţie incredibilă: un bărbat de 40 de ani din Miroslava lucra de mult timp la o firmă angajat ca şofer auto, cu un permis fals. Infracţiunea a ieşit la iveală după ce, la sfârşitul anului trecut, individual a lovit cu maşina o minoră, apoi a plecat de la locul faptei. Ulterior, bărbatul în vârstă de 40 de ani a prezentat poliţiştilor un permis de conducere din Grecia, însă acesta era fals.

El a fost băgat după gratii de poliţişti. “Poliţiştii Biroului Rutier Iaşi efectuează cercetări înttr-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporal din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Astfel, acesta este bănuit că la data de 26 decembrie 2020, în timp ce ar fi condus un auto pe raza comunei Miroslava, ar fi acroşat o minoră, de 12 ani, care s-ar fi deplasat pe acostament, iar apoi şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior de poliţişti. De asemenea, acesta ar fi condus auto pe drumul public deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, prezentând poliţiştilor rutieri, la verificări, un permis ce prezintă suspiciuni de falsificare. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi introdus în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii