Inedit: cursuri gratuite de fotografie cu telefonul mobil, destinat adolescenţilor

sâmbătă, 14 iulie 2018, 01:50
1 MIN
 Inedit: cursuri gratuite de fotografie cu telefonul mobil, destinat adolescenţilor

„Cea mai bună cameră foto este cea pe care o ai la tine la momentul potrivit“, spune autorul cursului organizat de Biblioteca Judeţeană.

Copiii şi tinerii cu vârsta peste 12 ani se pot înscrie la o serie de cursuri de fotografie cu telefonul mobil. Atelierele sunt organizate de către Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi“ din Iaşi şi sunt menite să-i ajute pe participanţi să realizeze fotografii de vacanţă, şi nu numai, cât mai reuşite. Participanţii vor putea să înveţe ce este fotografia, ce aparatură există în acest moment pe piaţă, cum se fotografiază, dar şi cum se încadrează subiectul, cum pot fi editate imaginile şi cum şi unde pot fi stocate aceste imagini.

De asemenea, paticipanţii vor putea primi răspunsuri la întrebările pe care le au legate de fotografie. „Ne vom strădui să demonstrăm faptul că cea mai bună cameră foto este cea pe care o ai la tine la momentul potrivit“, au punctat organizatorii. Atelierul se adresea­ză copiilor şi tinerilor cu vârsta minimă de 12 ani. Vor avea loc trei întâlniri, în datele de 31 iulie, 2 august şi 7 august, în intervalul orar 11 – 13. Atelierul este coordonat de fotograful Ştefan Mardare. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe baza permisului de intrare, direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gheorghe Asachi“, la Biroul Împrumut pentru Copii. 

 

 

Comentarii