Iote-l, ia! Ghici cum de-a ajuns omul iar în frunte, taman la Cejău?

joi, 28 iunie 2018, 01:50
2 MIN
 Iote-l, ia! Ghici cum de-a ajuns omul iar în frunte, taman la Cejău?

Iaca şi instantaneul zilei, stimaţi telespectatori, surprins ieri de omul nostru din casa cu pătrate taman în timpul şedinţei aleşilor judeţeni.

Unde suntem convinşi că l-aţi recunoscut deja pe fostul premare Gigi, scos în faţa conţilierilor, alături de şeful de Cejău, de vici şi de secretara giudeţului, ca să le explice el tuturor celor prezenţi cum devine chestiunea cu ecologia. Cică aleşilor leberali le-ar cam fi sărit muştarul când au văzut aşa parascovenie, pe motiv că ei nu pot să stea să asculte discursuri de la un condamnat pentru amorezuri penale cu gardieni şi alte panarame. Până la urmă cică l-au ascultat, după ce şeful Măricel ar fi dat asigurări că Gigi e cel mai bun în gestionat proiectul cu sistemul integrat al gunoaielor, că nu va mai dura mult, şi că după ce acest proiect va fi gata se va debarasa şi el de serviciile fostului premare. Adică, după socotelile noastre bazate pe experienţă, peste vreo 15-20 de ani, dacă dă Doamne-Doamne spor…

Altă belea pe cap la Tudorel

După cum se amuza ieri un amic gazetar de-al nostru din Bucale, bun cunoscător al şolticăriilor din guvern, căci nici bine nu s-a stins scandalul din famiglia lui Tudorel, după ce consoarta de la Iaşi a luat la cunoştinţă despre escapadele profesionale cu adjuncta ale menistrului, iaca altă belea mare pe capul ieşeanului. Cum spunea deci amicul, acuma, după condamnarea Alinei Bica şi darea ei în urmărire internaţională, Tudorel trebuie să mimeze mai nou că încearcă să o aducă în ţară şi pe ea, pentru patru ani cu exe. Adică tot aşa cum s-a descurcat şi în cazurile Schwartzenberg, Udrea, Ghiţă, Mazăre, Popoviciu, Adamescu etc.
PS: Pe surse circulă ideea că ministrul Transporturilor va fi remaniat, alături de alţi trei. Acestuia i se impută în partid, fiţi atenţi aicea, că nu a ştiut să aburească mai credibil Moldova cu autostrada. Ei, aşa mai da…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii