Iulian Bulai, deputat USR, îl admiră pe prim-vicepreşedinte PNL Iaşi fiindcă i s-a opus lui Chirica

marți, 25 februarie 2020, 09:59
2 MIN
 Iulian Bulai, deputat USR, îl admiră pe prim-vicepreşedinte PNL Iaşi fiindcă i s-a opus lui Chirica

Iulian Bulai, deputat USR de Neamţ, susţine că i este greu să fie coleg cu cineva din PNL. Cel puţin la prima vedere i este greu să desemneze pe cineva. Totuşi el spune că a găsit răspuns, Etienne Ignat, prim-vicepreşedinte la PNL Iaşi, fiind persoana respectivă.

“Recent am fost întrebat dacă m-aş vedea coleg cu cineva din PNL. Nu am răspuns pe loc. Astăzi am acest răspuns: Etienne Ignat, prim-vicepreşedinte la PNL Iaşi, unul dintre puţinii oameni care au reuşit să facă o opoziţie vizibilă şi vocală faţă de desemnarea pesedistului Mihai Chirica drept candidat PNL la Iaşi. Aş putea fi coleg cu oameni ca tânărul penelist.

Nu îl cunosc personal pe Etienne. Dar îi admir curajul. Bafta în lupta şi reforma internă. Mă bucur să văd şi anticorpi la PNL. Chiar dacă sunt puţini. Cazuri izolate. Prezenţa unor oameni ca el mă face să nu îmi pierd toate speranţele. Dacă nu va fi exclus din PNL până la alegerile parlamentare, Etienne este un tânăr politician care merită să fie urmărit”, scrie pe Facebook, deputatul Iulian Bulai.

“Eu am scris o scrisoare deschisa cu tot sufletul şi cu bună intenţie. În cadrul partidului nu am fost invitat în forurile statutare superioare sa discut dacă suntem de acord cu racolarea primarilor din PSD. Consider că tine de normalitate să sesizam aceste derapaje atunci când ele apar, fără sa ne simţim într-un fel sau altul constrânşi! Dacă nu pot spune ce gândesc şi simt nu ştiu de ce mai fac parte dintr-un partid. Ion Raţiu: »Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!»”, a reacţionat recent Etienne Ignat în urma tentative de racolare a primarului Mihai Chirica pentru a candida din partea PNL.

Comentarii