Jandarmeriţa prinsă cu cocaină a revenit la muncă

vineri, 08 decembrie 2023, 12:25
2 MIN
 Jandarmeriţa prinsă cu cocaină a revenit la muncă

Jandarmeriţa prinsă cu cocaină s-a întors la muncă. Andreea Bumbac a revenit la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, pe aceeaşi poziţie, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro.

Bumbac are gradul de sublocotenent. Conform surselor, DIICOT nu are ce să îi facă pentru că avea o cantitate prea mică de cocaină. Jandarmeria Română a emis, după ce a fost prinsă, un comunicat de presă în care îşi prezenta punctul de vedere.

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public legate de femeia jandarm prinsă având asupra să substanţe interzise la deţinere, Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei face următoarele precizări:

La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgenţă că o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduită profesională a ofiţerului, de raporturile de muncă cu ceilalţi angajaţi ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica proactiv dacă au existat indicii care ar fi putut arată un comportament care nu este în concordanţă cu conduită şi statutul unui cadru militar.

De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile. La acest moment, ofiţerul beneficieaza de consiliere psihologică din partea specialiştilor din cadrul unităţii.

În prezent, cazul este preluat de reprezentanţii BCCO Bucureşti, în vederea continuării cercetărilor. Imediat după încheierea verificărilor şi comunicarea de către instituţiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Din păcate, în ciuda eforturilor conjugate ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a eradica această situaţie, acest moment ne arată că inclusiv cei care sunt în poziţii de autoritate şi responsabilitate, nu sunt imuni la provocările şi ispitele societăţii (…)”. În noiembrie, Andreea Bumbac a fost prinsă cu droguri de poliţiştii de la Secţia 18, au declarat surse pentru aktual24.ro.

Poliţiştii i-au găsit în geantă mai multe pliculeţe cu un praf alb în timp ce pleca de la un eveniment. Ea a susţinut că pliculeţele i-au fost date de o prietenă pentru a le ţine în geantă ei. „Confirmăm faptul că în dată de 19.11.2023, în urmă unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere”.

Menţionăm faptul că această face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanţii B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor. Jandarmeriţa prinsă cu cocaină a fost şi purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

SURSA: aktual24.ro

Comentarii