Jo nu va mai continua în Copou

vineri, 20 aprilie 2018, 01:43
2 MIN
 Jo nu va mai continua în Copou

 

CSM Politehnica Iaşi a început să se gândească la alcătuirea lotului pe care va conta în sezonul viitor. Conform preşedintelui executiv al clubului, Adrian Ambrosie, primii paşi au fost făcuţi în direcţia prelungirii contractelor cu jucătorii cărora le expiră contractul în vară. Ambrosie s-a arătat optimist că toţi fotbaliştii aflaţi în situaţia amintită vor continua la Iaşi: “Dintre jucătorii de bază, lui Sin, Cioinac şi Bădic le expiră contractele în vară. Am discutat cu toţi trei, suntem aproape de a ajunge la un consens în privinţa prelungirilor înţelegerilor cu ei”.

Şeful executivului ieşean a anunţat şi o plecare certă: ‘Jo este la finalul împrumutului de la Şerif Tiraspol. Poate ne înţelegeam cu el, însă nu ne vom putea înţelege cu clubul moldovean. Cu siguranţă, nu ne vom mai putea baza pe el în sezonul viitor”.

Continuarea colaborării cu alţi trei jucători depinde de situaţia financiară a clubului. “CFR Cluj s-a interesat de Platini, Dinamo şi Craiova de Panţîru. În ceea ce-l priveşte pe Qaka, acesta este curtat de mai multe cluburi din ţară şi străinătate. Nu ne-am dori să vindem niciun jucător. Dacă Primăria va debloca finanţarea clubului, aşa cum se prefigurează, sau va apărea vreun investitor, nu vom da niciun jucător, pentru că vrem ca în sezonul viitor să ne batem pentru obiective mai îndrăzneţe. Pentru aceasta, ar fi nevoie să păstrăm nucleul pe care-l avem acum. În caz contrar, vom fi siliţi să vindem jucători, pentru a ne achita datoriile” a adăugat Ambrosie.

Acesta a mai precizat că rămânerea unor jucători din lotul actual va depinde şi de evoluţiile din ultimele runde. “Kizito are unele contacte cu echipe din străinătate. Alţi jucători vor fi evaluaţi în ultimele meciuri rămase de disputat. La final, vom trage linie”.

Următorul meci oficial al CSM Poli va avea loc duminică, în Copou, cu începere de la ora 20:45, când echipa ieşeană va primi vizita CFR Cluj, în etapa I a returului play-off-ului Ligii I de fotbal.

Comentarii