Judecătoarea Camelia Bogdan: Mi-e milă de Ciuvică. Voiculescu îl finanțează ilegal pe Gâdea

sâmbătă, 31 octombrie 2020, 12:37
2 MIN
 Judecătoarea Camelia Bogdan: Mi-e milă de Ciuvică. Voiculescu îl finanțează ilegal pe Gâdea

Camelia Bogdan, judecătoarea exclusă de două ori din magistratură pentru că l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu, a obținut o victorie importantă la CEDO. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit că magistratul nu a avut parte de judecată echitabilă.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit că magistratul nu a avut parte de o judecată echitabilă în România, când a fost exclusă prima dată din magistratură de către Consiliul Superior al Magistraturii, și i s-a încălcat dreptul de acces la o instanță, pentru a contesta decizia CSM.

La scurt timp după ce hotărârea CEDO a devenit publică, Mugur Ciuvică a ieșit public și a susținut că judecătoarea care l-a condamnat la închisoare pe Dan Voiculescu minte în legătură cu succesul de la Strasbourg.

Mugur Ciuvică a ales, însă, din hotărârea judecătorilor europeni doar acele cereri ale Cameliei Bogdan care au fost respinse, ignorând complet fondul deciziei CEDO, care confirmă nedreptatea la care a fost supusă judecătoarea.

„Nu mă surprinde. Domnul Mugur Ciuvică este un instrument, nu are pregătire jurnalistică de specialitate, este personajul care în anul 2000 dădea un interviu domnului Răzvan Savaliuc (parte din rețeaua Voiculescu – n.r.) despre fondurile Crescent și despre implicarea lui Dan Voiculescu în spălarea banilor fostei Securități.

Acum este un instrument al domnului Dan Voiculescu. Acești oameni nici nu merită luați în considerare, sincer, îmi provoacă milă”, a replicat Camelia Bogdan în cadrul emisiunii Newsweek LIVE, când a fost întrebată despre reacția invitatului permanent din emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii