Jumătate din municipiul Iaşi, din nou, fără apă

marți, 19 decembrie 2023, 12:31
2 MIN
 Jumătate din municipiul Iaşi, din nou, fără apă

Compania ApaVital a anunţat într-un mesal postat pe site-ul propriu că o bună parte din oraş nu are apă.

„În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, marți 19 decembrie 2023 până la ora estimată” 12.00 – 15.00 către utilizatorii din străzile Traian, Iancu Bacalu, Palat, Tănăsescu, Buznea, Colonel Langa, bulevardul Regele Ferdinand I al României, strada și stradela Sfântul Andrei, strada și stradela Trei Ierarhi, Ion Creangă (parțial), Dudescu, Petre Ispirescu, Răchiți (parțial), Stejar (parțial), Păcurari (parțial), Niciman, Moara de Foc, Neculau, Petru Poni, Toma Cozma (parțial) și aleea Păcurari.

Pe  străzile Sever Zotta, Podișului (parțial), Profesor Neculai Zamfirescu, Alecu Donici, aleea Strugurilor, șoseaua Iași-Voinești, stradela Voinești și în localitatea Valea Adâncă, apa va reveni în jurul orei 16, iar pe străzile Bacinschi, Străpungere Silvestru (parțial) și șoseaua Arcu (parțial) restricția va fi ridicată în jurul orei 18.

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală. Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate, precizează anunțurile afișate pe pagina de internet a ApaVital. „Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A, iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată. Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot suna la Centrul de contact APAVITAL S.A., telefon 0232.969”, menționează fiecare mesaj.

 

 

 

Comentarii