La mulţi ani Iaşi! Mii de ieşeni au aşteptat anul 2024 în centrul oraşului

duminică, 31 decembrie 2023, 23:59
1 MIN
 La mulţi ani Iaşi! Mii de ieşeni au aşteptat anul 2024 în centrul oraşului

Aglomeraţie mare pe Pietonal în ultima zi din 2023. Zeci de mii de ieşeni au aşteptat în centrul oraşului primele secunde ale anului 2024. Toată lumea a transmis live pe reţelele de socializare focul de artificii, care a avut o durată de circa 10 minute.

Pe scena amplasată pe esplanada Palatului au urca tineri artişti ieşeni, alături de Andra Botez, DJ Line, Jo&Juno. Aceştia au concertat începând cu ora 21.00, potrivit unei informări a Primăriei Iaşi. Spectacolul a fost prezentat de Daniel Buzdugan şi Laura Hulubei.

SURSA FOTO: Proimage.ro

Materialele pirotehnice şi logistica aferentă au fost amplasate pe spaţiul verde de pe str. Palat, în zona fostului Centru Cultural Arab (aproape de noua stradă, n.r.). Au fost trase minim 2.000 de lovituri, iar înălţimea exploziilor a ajuns între 10 şi 130 m. “Intervalul şi frecvenţa lansărilor: combinţie de 0,3 sec până la 3 sec, corelate pe linia melodică, cu diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, vulcani, comete, palmieri etc.) şi acustice”, se arată într-un document al primăriei Iaşi.

SURSA FOTO: Primaria Iasi

Comentarii