La plimbare cu maşina iubitei, beat şi fără permis. A spus poliţiştilor că i-a luat-o fără să ştie

marți, 25 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 La plimbare cu maşina iubitei, beat şi fără permis. A spus poliţiştilor că i-a luat-o fără să ştie

Un individ dintr-o localitate de lângă Hârlău este cercetat de către poliţişti după ce a furat maşina concubinei şi a ieşit la plimbare, deşi era beat criţă şi nu are permis de conducere. 

Acesta avea o alcoolemie de comă.

“Poliţiştii Secţiei 9 Rurală Hîrlău efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui auto fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă. Astfel, la data de 23 octombrie, poliţiştii au depistat un bărbat din satul Pîrcovaci, care ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Scobinţi, acesta având, în urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu deţine permis de conducere. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că bărbatul ar fi luat autoturismul din curtea locuinţei proprietarei, fără ştirea acesteia”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii