Legăturile periculoase din jurul Apelor Minerale. Cine s-a bransat la conducta cu bani?

joi, 05 ianuarie 2023, 13:35
1 MIN
 Legăturile periculoase din jurul Apelor Minerale. Cine s-a bransat la conducta cu bani?

Apele Minerale, contracte cu rudele directorului. Liberalul Iuliu Alin Udrişte, şeful Societăţii Naţionale a Apelor Minerale (SNAM), a cumpărat cadouri de Crăciun şi Paşte de la două firme reprezentate de contabilul brutăriei deţinute de familia sa.

O altă societate, condusă de fratele liberalului, Mihail Udrişte, a fost contractată de SNAM pentru a efectua o lucrare de peste 77.000 de euro la punctul de lucru Băile Herculane.

Iuliu Alin Udrişte, actualul vicepreşedinte al PNL Mehedinţi, a fost recompensat de şeful său pe linie de partid, ministrul Virgil Popescu, cu funcţia de director al Societăţii Naţionale a Apelor Minerale, o companie strategică a statului român. Se înâmpla la începutul anului 2020, atunci când ministrul Virgil Popescu, şeful PNL Mehedinţi, conducea ministerul Economiei. Până la preluarea mandatului de director al SNAM, liberalul Udrişte a fost director general şi acţionar al firmei Aurora Trust SA, care deţine principala fabrică de pâine din Drobeta – Turnu Severin.

Vezi mai multe detalii pe defapt.ro

 

Comentarii