Liderul grupării „Hell’s Angels” din România, care ar fi cerut asasinarea a doi rivali, a fost prins

miercuri, 28 decembrie 2022, 15:51
1 MIN
 Liderul grupării „Hell’s Angels” din România, care ar fi cerut asasinarea a doi rivali, a fost prins

Marius Lazăr, liderul motocicliștlor români ai filialei Hell's Angels, care era urmărit internațional, a fost prins miercuri, a anunțat Poliția Capitalei. El a fost acuzat că face parte dintr-o grupare internațională de traficanți de droguri și că ar fi negociat uciderea a doi rivali.

Conform sursei citate, în cursul acestei zile, polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat de 49 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, Curtea de Apel București a emis în 15 decembrie 2022 un mandat de arestare preventivă, în vederea extrădării către autoritățile din Statele Unite ale Americii, fiind cercetat pentru infracțiuni de criminalitate organizată, trafic internațional de droguri de mare risc și spălare de bani.

Bărbatul a fost încarcerat într-un centru de reținere și arestare preventivă al Poliției Capitalei, conform sursei citate.

Surse judiciare au declarat pentru site-ului HotNews.ro că este vorba despre Marius Lazăr, liderul grupării de motocicliști „Hell's Angels”. El a fost acuzat că face parte dintr-o grupare internațională de traficanți de droguri și că ar fi negociat uciderea a doi rivali.

Comentarii