Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei

marți, 25 iunie 2019, 14:12
2 MIN

Irina Tănase a fost surprinsă, zilele trecute, în faţa blocului unde locuieşte, alături de «mâna dreaptă» a fostului lider PSD.

De când iubitul său, Liviu Dragnea, a ajuns după gratii, tânăra are nevoie de sprijin din partea unei persoane de sex masculin. Atunci când nu este Valentin, fiul fostului lider PSD, este şoferul acestuia. Click! a surprins-o zilele trecute alături de bărbat în faţa blocului.

Din 27 mai, Irina Tănase (26 de ani) a rămas singură. Bărbatul care i-a promis că o va duce la altar anul acesta a fost închis. Doar o dată pe săptămână are voie să-l vadă pe Liviu Dragnea (56 de ani) la Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul şef al PSD îşi ispăşeşte condamnarea, şi atunci în camera de vizită, alături de ceilalţi deţinuţi şi de familiile lor.

De fiecare dată, blondina a venit la el cu sacoşe pline cu alimente şi a plecat cu câte un troler plin cu haine murdare. Şoferul lui Liviu Dragnea este cel care o însoţeşte peste tot, deşi Irina are permis şi a primit în dar de la politician un BMW X5.

Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în faţa blocului în care locuieşte, în jur de ora 20.00. Stătea de vorbă cu şoferul, îmbrăcată cu o rochiţă albă de vară, la care asortase o poşetă de la o casă de modă celebră.

La scurt timp, iubita lui Dragnea a fost condusă de angajat în garajul blocului.

Comentarii