Luptătorul Ghiță, candidat PSD! Vrea desființarea DNA, arestarea lui Nicușor Dan și fără mască

sâmbătă, 24 octombrie 2020, 10:44
1 MIN
 Luptătorul Ghiță, candidat PSD! Vrea desființarea DNA, arestarea lui Nicușor Dan și fără mască

Familia Pandele-Firea l-a impus pe fostul luptător de K1 Daniel Ghiță pe primul loc pe listele PSD din Ilfov, la Camera Deputaților. Încă din campania de la locale, el și-a arătat atașamentul față de Firea, cerând arestarea lui Nicușor Dan.

În septembrie 2020, Daniel Ghiță a cerut desființarea DNA și arestarea lui Nicușor Dan. Ghiță a mai anunțat că vrea scoaterea STS din procesul de supraveghere a alegerilor și a decretat că mască scade imunitate.

Antena 3 a anunțat că Florentin Pandele l-a convins să candideze: “Un luptător și pentru proiectele care vizează protejarea mediului, Daniel Ghiță s-a alăturat echipei PSD Ilfov după ce, la propunerea primarului Florentin Pandele, Consiliul Local Voluntari a adoptat în acest an un proiect de hotărâre privind demararea procedurilor legale pentru declararea tuturor pădurilor situate pe raza teritorial-administrativă a orașului arii naturale protejate. Daniel Ghiță a apreciat în mod deosebit această inițiativă pentru mediu și nu a ezitat atunci cand primarului orașului Voluntari i-a propus să candideze pe primul loc la Camera Deputaților din partea PSD Ilfov“.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii