Mai nou, negoţurile şi racolările se fac printre rafturi

joi, 12 aprilie 2018, 01:49
1 MIN
 Mai nou, negoţurile şi racolările se fac printre rafturi

Nu ne-aţi crezut pe cuvânt atunci când v-am spus că Marius Ostaficiuc, acest june consilier judeţean fost trezorier al filialei PSD Iaşi pe vremea lui Gigi Nichita, este mai noul cel mai influent sforar şef din filială, lăsat moştenire lui Maricel Popa chiar de fostul primar, edil în rezervă care din când în când îl mai şi consiliază pe şeful judeţului.

Ei bine, pe azi avem dovada: iacătă cine stăteau la taclale chiar înainte de Paşti, ca să pară la sanchi că au fost trimişi de neveste la cumpărături, la Carrefour, prin-tre rafturile de vopsele de păr şi de pastă de dinţi!

Dacă nu aţi recunoscut toate personajele, haideţi să vi le spunem noi: cel cu spatele, în cămaşă deschisă, este Marius Ostaficiuc, iar cel cu care stă de vorbă este junele consilier local Ciprian Nedelcu, ficiorul mamei cu acelaşi nume. Iar pentru cine nu ştie, primul face jocurile în favoarea taberei lui Maricel, în timp ce al doilea încă stă nehotărât în tabăra premarelui Chirica. Ei, ce spuneţi: muşcă sau aşteaptă alt viermişor?

PS: Şi încă una scurtă dar vioaie: ştiţi despre ce vorbeau oamenii? Cică despre cum să voteze pe viitor în Consiliul Local şi despre, atenţie mare aicea, niscai înregistrări video realizate tot pe acolo. Hopaa!?

De asta ce mai spuneţi?

Iaca cine a stat ieri de-a dreapta lui Traian Băsescu la Chişinău, când partidul de peste Prut al fostului prezident, PUN, şi-a lansat candidatul la primăria Chişinău! Da, aşa este: premarele Mihai Chirica! Acuma, ce mai ziceţi: o PUN sau nu o PUN?

Comentarii