COMUNICAT DE PRESA

Mana, un nou restaurant cu specific american propune delicii culinare în foodcourt-ul Palas

joi, 17 iunie 2021, 17:25
2 MIN
 Mana, un nou restaurant cu specific american propune delicii culinare în foodcourt-ul Palas

Foodcourt-ul Palas a adăugat în portofoliul său încă o locaţie destinată pofticioşilor şi celor care vor să se delecteze cu „american food”. Aici, Mana a inaugurat de curând a doua sa locaţie din România şi propune meniuri preparate cu ingrediente proaspete, furnizate de producători locali. Sâmbătă, 19 iunie 2021, deliciilor li se adaugă şi alte surprize. Vino în foodcourt să le descoperi!

 Ingrediente primite în fiecare dimineaţă de la producători locali, sosuri fresh preparate pe loc şi ulei de arahide pentru prăjit sunt conceptele de preparare a bunătăţilor pe care Mana le propune ieşenilor. Noua locaţie a fost inaugurată de curând, însă pentru a te bucura pe deplin de experienţa deliciilor cu specific american, sâmbătă, 19 iunie, va avea loc marea deschidere, unde toţi cei care îşi comandă unul dintre meniurile Mana primesc un voucher, pe care îl pot folosi în perioada 21 – 27 iunie 2021.

 ManaChiken Burger, ManaGrill Burger sau maxiChicken Buger sunt câteva dintre variantele de burgeri pe care le descoperi la Mana, iar dacă eşti mai pofticios, poţi să îţi iei un meniu care să cuprindă şi cartofi prăjiţi în ulei de arahide şi băutură răcoritoare. Paleta gastronomică a noii locaţii cuprinde şi nuggets din pui proaspăt, manaStrips, buffalo wings, chickenWrap şi multe alte specialităţi. Dacă vrei să te bucuri de ceva mai soft, poţi să încerci o salată sau un sandwich Caesar, eggWrap sau veggieWrap. Şi cei mici au parte de surprize culinare, iar la fiecare meniu pentru copii aceştia primesc câte o jucărie.

 Mana te aşteaptă şi cu o varietate de sosuri fresh preparate în fiecare dimineaţă. Poţi alege să fie cu gust de usturoi, gorgonzola, sweet chilli sau Caesar.

 Descoperă aromele Mana din Palas Iaşi!

 Departament PR

W: www.palasiasi.ro         

E: pr@palasiasi.ro

Comentarii