Mâncăruri de post gătim, fără să ne plictisim

sâmbătă, 09 decembrie 2017, 14:48
1 MIN
 Mâncăruri de post gătim, fără să ne plictisim

Suntem în post, produsele specifice de bază sunt limitate, aşa că unii s-au plictisit de cartofi, fasole, varză, ceapă, vinete, dovlecei şi ce se mai vinde la aprozar.

Iată de ce venim cu această rubrică, menită a oferi idei de diversificare a meniului vegetarian:

laugh Mulţi nutriţionişti spun că legumele şi fructele trebuie mâncate cu tot cu coajă, care conţine vitamine, acizi graşi şi aminoacizi. Sfatul nostru este, aşadar, să consumaţi şi alune, nuci sau nuci de cocos cu tot cu coajă, muşcând din ele fără teamă.

laugh Grâul încolţit este folosit în specialităţi culinare şi recomandat în tratamentul multor afecţiuni, fiind un izvor de sănătate. Nu doar grâul încolţeşte: scormoniţi în lada cu cartofi şi sigur veţi găsi mulţi încolţiţi! Din muguri puteţi face o salată minunată, care vă va scăpa garantat de şoareci, şobolani, gândaci şi musafiri!

laugh Dieta raw-vegană cu vegetale preparate fără foc câştigă tot mai mulţi adepţi; cum românilor nu le vor mai ajunge banii să plătească facturile la gaze, vor ajunge să consume fasole şi cartofi în stare crudă, devenind sănătoşi şi voioşi. Alegătorii ştirbi pot suge boabele de fasole ca pe dropsuri. Vă dorim poftă bună! Vom reveni!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii