Mașină tăiată în două de un plug de zăpadă – VIDEO

Din fericire șoferul a scăpat nevătămat

duminică, 21 ianuarie 2024, 10:49
1 MIN
 Mașină tăiată în două de un plug de zăpadă – VIDEO

Departamentului de Transport al Statului New York a postat un videoclip filmat cu camera de bord de la un camion-plug de zăpadă ca un avertisment pentru alți șoferi despre cum să NU conducă pe un drum înzăpezit. Clipul începe când un Subaru WRX încearcă să depășească un camion, fără să realizeze că nu are suficient timp și plugul se apropie. Mașina se lovește de plug, sar bucăți în toate direcțiile

Videoclipul se termină cu plugul care iese de pe șosea. Ulterior fotografiile epavei rezultate au fost publicate pe platforma X. Imaginile terifiante arată spatele lui WRX ca o minge mototolită, cu jumătatea din față încă prezentă în fața stâlpului B. Se pare că cineva a luat un cuțit uriaș și a tăiat sedanul în jumătate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Tracțiunea integrală vă poate ajuta să accelerați în situații alunecoase, dar nu vă poate ajuta să vă opriți. Indiferent dacă vehiculul dumneavoastră este cu tracțiune față, spate sau cu tracțiune integrală, cele patru frâne sunt în continuare singurele lucruri care încetinesc vehiculul, cu excepția efectelor ușoare ale frânării de motor. Așa că asigurați-vă că aveți grijă acolo când vremea este rea.

 

Comentarii