Ministrul Hurduc: „Nu înseamnă că Teoria lui Darwin nu e adevărată” (UPDATE)

duminică, 28 octombrie 2018, 11:20
2 MIN

Maricel Popa promite conferințe de presă săptămânal cu câte un ministru ieșean din Guvernul Dăncila. Astăzi, președintele PSD Iași l-a prezentat pe noul ministru al Cercetării, iar data viitoare urmează Bogdan Cojocar, ministrul Comunicațiilor.

Nicolae Hurduc recunoaște că nu se încadrează în clasa "conformistă" a profesorilor universitari, făcând aluzie la interviul în care a făcut acea declarație privind evoluția speciei umane (VEDEȚI AICI). El a respins orice suspiciune de neseriozitate față de persoana sa.

Nicolae Hurduc consideră portofoliul pe care tocmai l-a primit unul dintre cele mai importante pentru dezvoltarea țării.

A acceptat propunerea de a fi ministru pentru că a vrut să se implice, subliniind că domeniul său "de suflet" este cercetarea și că va încerca să facă ceva pentru sprijinirea ei. Noul ministru a adăugat că va căuta să înlăture disfuncționalitățile din minister, însă fără să le poată numi.

Nicolae Hurduc a revenit la "teoria" sa a evoluției, explicând că afirmațiile sale s-au adresat publicului larg, și nu unei publicații de specialitate. "Asta nu înseamnă că Teoria lui Darwin nu e adevărată", a ținut să adauge noul ministru, care va intra luni în pâine.

VEDEȚI ȘI:

Prof. Nicolae Hurduc: „Mie îmi este foarte greu să cred că omul se trage din maimuţă”

Comentarii