Minor specializat pe furturi stradale prin smulgere, ridicat de acasă şi dus după gratii

sâmbătă, 29 mai 2021, 01:50
1 MIN
 Minor specializat pe furturi stradale prin smulgere, ridicat de acasă şi dus după gratii

Un minor din Iaşi a fost prins de poliţişti după ce a tâlhărit două persoane, fiind surprins pe camerele de supraveghere de la intersecţia Cotnari. Oamenii legii au făcut o razie în locuinţa tânărului de 16 ani şi “l-au ridicat” pe acesta, ducându-l la audieri, unde a fost reţinut. 

Hoţul a provocat un prejudiciu de peste 3.000 de lei, care nu a putut fi recuperat. Acesta a fost pus sub control judiciar.

“La data de 27 mai, poliţiştii ieşeni au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi, la locuinţa unui tânăr cercetat pentru tâlhărie calificată. În luna martie 2020, în timp ce se afla pe raza municipiului Iaşi, acesta i-ar fi smuls telefonul din mână unei femei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei. De asemenea, la data de 16 aprilie, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Iaşi, acesta i-a smuls unei alte femei sacoşa în care aceasta avea portofelul cu 23 de lei, acte şi carduri. În urma percheziţiei, tânărul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Comentarii