Mirajul Capitalei și Politehnica

joi, 06 ianuarie 2022, 02:43
2 MIN
 Mirajul Capitalei și Politehnica

Clubul ieșean  intenţionează să stea luna viitoare cinci zile în Bucureşti

Politehnica Iaşi caută în aceste zile să contureze mai clar programul de pregătire al iernii. După cum v-am informat, primul pas a fost făcut prin modificarea datei de reunire a echipei, aceasta urmând a avea loc pe 12 ianuarie, în loc de 10 ianuarie, cum arăta schiţa făcută la intrarea în vacanţă. După câteva zile de readaptare la efort, fotbaliştii ieşeni vor efectua vizita medicală pe 17 şi 18 ianuarie. Aşa cum am anticipat, Politehnica a renunţat la ideea de a face apoi un cantonament, fie la munte, fie în străinătate, antrenamentele urmând a se derula în Copou. Programul va fi derulat săptămânal, în funcţie de starea vremii, antrenorul Costel Enache urmând a jongla cu pregătirea pe terenuri de iarbă, pe gazon sintetic sau în sala de forţă. Până la jumătatea lunii viitoare, tehnicianul îşi doreşte să dispute şi trei meciuri de verificare în zonă. Primele teste au fost deja stabilite, cu Ştiinţa Miroslava pe 2 februarie şi cu Bucovina Rădăuţi, pe 5 februarie.

Pentru omogenizarea echipei, Enache vrea ca apoi să joace alte trei partide de verificare în preajma startului competiţional. Pentru aceasta, se studiază posibilitatea ca în perioada 14-18 februarie Poli să stea la Mogoşoaia, într-o localitate din Ilfov sau chiar la Bucureşti, zonă unde sunt mai multe terenuri şi adversari cu care să se poată disputa teste. Deja s-au purtat discuţii în acest sens cu Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna, Metaloglobus Bucureşti, FCSB II, însă şi alte variante sunt tatonate.

Antrenamentele din ultima săptămână dinaintea primului meci oficial al anului, care va avea loc în jurul datei de 26 februarie, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în compania FC Braşov, vor avea loc în Copou.

 

Comentarii