Comunicat de presă (P)

Modernizarea infrastructurii rutiere, prioritatea zero!

marți, 03 septembrie 2019, 12:03
2 MIN
 Modernizarea infrastructurii rutiere, prioritatea zero!

Prezent la deschiderea noii sesiuni parlamentare, deputatul Costel Alexe, președintele PNL Iași, a făcut un apel de la tribuna Parlamentului către toți factorii de decizie de la nivel local și central pentru prioritizarea modernizării infrastructurii rutiere din regiunea Moldovei, solicitând consens și implicare pentru a demara lucrările la Autostrada Iași-Târgu Mureș, la centuri ocolitoare pentru municipiile reședință de județ și conectivitate rutieră între județe regiunii noastre!

”A început o nouă sesiune parlamentară, iar opoziția are o misiune extrem de grea luptând pe un flanc pentru a restabili un climat legislativ și social de normalitate în țară, rectificând și eliminând toate abuzurile comise de PSD ALDE în ultimii 3 ani, iar pe de altă parte avem îndatorirea morală și civică să sancționăm și să îndepărtăm cel mai nociv partid de la guvernarea țării!

De la bun început aș vrea să punctez faptul că dincolo de proiectele legislative personale și de partid, principala preocupare a parlamentarilor din Moldova, nu doar din Iași trebuie să rămână realizarea Autostrăzii Iași-Tg. Mureș și modernizarea infrastructurii rutiere în județe Moldovei!

Este vital să conștientizăm importanța acestui obiectiv pentru dezvoltarea regională și să acceptăm că este nevoie de consens și colaborare între partidele politice pentru a reusi.

Mi-aș dori, după toate obstacolele ridicate, ca și parlamentarii din PSD să înțeleagă beneficiile economice și sociale ale dezvoltării infrastructurii rutiere în regiunea noastră, iar proiecția bugetului pe 2020 să conțină alocări bugetare pentru centuri ocolitoare și drumuri moderne între capitalele reședință de județ!

Ieșenii, fie că vorbim de rural sau urban circulă și observă cum arată localitățile, se raportează la alte comunități din țară și totodată cred că ne-am convins cu toții că promisiunile PSD sunt niște gogoși electorale spuse cu o ciclicitate de 4 ani.

 Important este să arătăm seriozitate, să rămânem la fel de determinați și preocupați de problemele localităților pe care le reprezentăm și am certitudinea că în 2020 vom avea mult mai multe primării liberale.

E timpul Iașului! E timpul să avem o administrație cu adevărat orientată către cetățean și spre modernizarea celui mai mare județ al României!”, a declarat deputatul Costel Alexe, președintele PNL Iași.

Comentarii