Moldoveni în semifinalele Cupei. Ori ieşenii, ori botoşănenii.

vineri, 12 ianuarie 2018, 02:43
2 MIN
 Moldoveni în semifinalele Cupei. Ori ieşenii, ori botoşănenii.
 
CSM Poli va juca la Botoşani, în sferturile de finală ale Cupei României. Platini a venit în cantonamentul din Antalya al echipei

 

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ieri, în urma unei trageri la sorţi, programul sferturilor de finală ale Cupei României. În faza amintită a competiţiei, CSM Politehnica Iaşi va juca la Botoşani, cu FC, astfel că o semifinalistă a Cupei în acest an va fi dată de Moldova. Botoşănenii s-au calificat în sferturi după ce au trecut, pe teren propriu, de două grupări cu ştaif, CFR Cluj şi Viitorul,  iar CSM a eliminat, în urma unor meciuri disputate în deplasare, pe FC Argeş (Liga a II-a) şi Unirea Slobozia (Liga a III-a). Cea mai bună performanţă a unei echipe ieşene în Cupa României a fost obţinută de FC Politehnica, formaţie care a ajuns de trei ori până în semifinale.

Celelalte partide din “sferturile” Cupei sunt: CS U Craiova – Dinamo Bucureşti; FC Hermannstadt – FCSB; Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu. Meciurile se vor disputa între 27 februarie şi 1 martie, data exactă urmând a fi stabilită ulterior, în funcţie de televizarea partidelor.  

Calificarea în penultimul act al Cupei se tranşează într-un singur meci. În cazul în care la sfârşitul timpului regulamentar al acestuia rezultatul este egal, se joacă prelungiri. Dacă egalitatea persistă apoi, se execută lovituri de la 11 metri.

În altă ordine de idei, CSM Poli a început ieri să lucreze la intensitate normală în cantonamentul din Antalya, început miercuri seara. Sub comanda antrenorului Flavius Stoican se află şi Platini, care a făcut joncţiunea cu echipa miercuri noapte, direct în Turcia. În schimb, fundaşul dreapta spaniol Adriá Gallego Arias (Atletico Saguntino, Liga a III-a spaniolă), despre care s-a spus că va fi testat, nu a ajuns încă în cantonament. În aceeaşi situaţie se află şi atacantul Salim Cissé, care aşteaptă încă, în Iaşi, viza de Turcia. 

Comentarii