Multe si mărunte: Mihaela Buzărnescu ratează US Ope

sâmbătă, 11 august 2018, 01:43
5 MIN
 Multe si mărunte: Mihaela Buzărnescu ratează US Ope

Mihaela Buzărnescu a anunţat, ieri, pe reţelele de socializare că s-a ales cu un ligament rupt la glezna dreaptă şi cu alte două întinse, după accidentarea suferită în partida cu ucraineanca Elina Svitolina de la Rogers Cup. Românca spune că va reveni pe teren după US Open, la seria de turnee din Asia. "Vestea bună este că nu e niciun os rupt. Vestea proastă este că un ligament este rupt şi două întinse. Foarte trist este că nu voi mai juca la US Open Series, dar voi face totul să mă recuperez pentru turneele asiatice", a postat jucătoarea română pe Twitter. Mihaela i-a transmis un mesaj şi Elinei Svitolina: "Îţi mulţumesc pentru ajutorul de pe teren! Voi reveni ca să terminăm setul al treilea", a postat ea

Modric nu mai vrea la Real

Internaţionalul croat Luka Modric îi va cere preşedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, să accepte transferul său la gruparea Internazionale Milano. Modric vrea să plece la clubul italian, care îi oferă un contract pe patru sezoane, cu un salariu net de 10 milioane de euro pe sezon. Luka Modrici are contract cu Real Madrid până în 2020, cu o clauză de reziliere de 750 de milioane de euro.

Umbra lui Marian Oprea, la Berlin

Cel mai valoros atlet român din ultimii ani, triplusaltistul Marian Oprea (36 de ani), a ratat ieri în Berlin, calificarea în finala Campionatului European. Vicecampion olimpic în 2004, la Atena, recordmenul României (17,81 m) a terminat pe 11 din 12 sportivi Grupa A de calificare. Elevul Doinei Anton a ratat primele două încercări, dar nu a mai greşit la ultima tentativă. "Struţul" a întins ruleta însă la un rezultat modest, doar 15,93 m. Grupa A a fost câştigată de Alexis Copello (32 de ani), cubanez care concurează pentru Azebaidjan, 16,82 m. Tot ieri, au mai ratat calificarea în fazele finale, Claudia Bobocea (1500 m), Bianca Perie-Ghelber (ciocan)  şi ştafeta masculină de 4X400 m. În schimb, ştafeta similară  feminină, compusă din Andrea Miklos, Cristina Bălan, Sanda Belgyan, şi Bianca Răzor a prins ultimul loc de calificare şi va evolua în finala feminină.

Un neamţ de-al nostru, la Dinamo

FC Dinamo a anunţat, ieri, că Marco Ehmann, în vârstă de 18 ani, a semnat un contract cu gruparea bucureşteană.  Intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica, Ehmann a semnat o înţelegere valabilă până la 30 iunie 2024. Fundaş central, cu dublă cetăţenie, română şi germană, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a mai evoluat pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018). El a adunat nouă selecţii pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A evoluat în această săptămână pentru echipa naţională sub 19 ani a României în meciurile amicale cu Israel, disputate la Mogoşoaia.

 

Ganea junior, în Gruia

Clubul CFR Cluj a anunţat, vineri, că l-a achiziţionat pe atacantul în vârstă de 19 ani George Ganea, fiul fostului internaţional Ionel Ganea. “Un nou tânăr de mare perspectivă a sosit în Gruia! CFR Cluj anunţă transferul definitiv al lui George Ganea, un atacant de numai 19 ani, care a evoluat în sezonul precedent la AS Roma Primavera”, se arată pe site-ul campioanei României. Ganea a sosit deja în Gruia şi se va alătura lotului pregătit de Antonio Conceica

Arbitru rănit la Graz

Un arbitru asistent de la meciul Sturm Graz – AEK Larnaka, scor 0-2, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, a fost rănit de un obiect aruncat din tribună. Incidentul a avut loc în repriza a doua, iar jocul a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră, potrivit Daily Record, care notează că arbitrul asistent a fost rănit de o cutie de bere plină, aruncată din tribună. Arbitrul s-a prăbuşit pe gazon, cu capul însângerat. Centralul partidei a trimis echipele la vestiare. în cele din urmă, jocul s-a reluat şi Larnaca s-a impus cu 2-0.  Gruparea austriacă a precizat că persoana care a aruncat obiectul respectiv va fi identificată şi sancţionată.

“Ibra” protestează şi se cruceşte

Atacantul formaţiei LA Galaxy, Zlatan Ibrahimovic, a calificat drept ridicolă regula conform căreia un jucător care alege să nu evolueze în All Star Game trebuie să lipsească şi de la un meci al echipei sale de club. “Cred că este ridicol, dar asta este, fără comentarii. Ei fac ce doresc. Eu vin dintr-o lume diferită, vin din lumea adevărată. Asta este situaţia. Respect regulile şi îmi pare rău pentru colegii mei pentru că nu i-am putut ajuta la meci”, a spus Zlatan. Ibrahimovic, care fusese selecţionat pentru MLS All Star Game, a ales să nu joace în partida cu Juventus Torino, câştigată cu 6-4 de italieni, în urma loviturilor de departajare, la începutul lunii, la Atlanta. El a invocat programul aglomerat al echipei sale de club şi faptul că deplasarea la Atlanta ar fi fost una foarte lungă. Ca urmare a absenţei de la All Star Game, Ibrahimovici nu a putut juca, la 5 august, în meciul cu echipa Colorado Rapids, pierdut cu scorul de 1-2.

Ullrich a luat-o razna

Fostul ciclist Jan Ullrich, arestat săptămâna trecută la Mallorca după un conflict cu actorul Til Schweiger, a ajuns din nou în arest, ieri dimineaţă, la Frankfurt, după ce a agresat o prostituată cu care petrecuse noaptea într-un hotel. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din Frankfurt, Ullrich era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor în momentul arestării. Săptămâna trecută, Jan Ullrich, câştigător al Turului Franţei în 1997, a fost arestat la Mallorca după un conflict cu vecinul său, actorul Til Schweiger. Ullrich a intrat în grădina lui Schweiger, iar apoi a provocat o bătaie. El i-a atacat pe actor şi pe invitaţii acestuia, care sărbătoareau lansarea filmului "Honey in the Head". La începutul acestei săptămâni, Jan Ullrich anunţa că va urma un program împotriva consumului de alcool şi droguri la o clinică de dezintoxicare din Germania.

 

Comentarii