Multe și mărunte: Victorie la masa verde cu Norvegia

joi, 19 noiembrie 2020, 02:43
4 MIN
 Multe și mărunte: Victorie la masa verde cu Norvegia

 

UEFA a decis,ieri, ca România să câştige la masa verde confruntarea cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care a fost anulată după ce norvegienii nu au putut face deplasarea la Bucureşti. Decizia ar fi trebuit să fie luată de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA, dar având în vedere urgenţa situaţiei, preşedintele comisiei a trimis dosarul la Comisia de Apel. Pe contul său de Twitter, naţionala Norvegiei a anunţat decizia Comisiei de Apel, precizând că federaţia are cinci zile pentru a solicita justificări şi apoi va decide dacă va face sau nu apel. Pentru că a avut un caz de infectare cu noul coronavirus în lot, reprezentativa Norvegiei nu a fost lăsată de autorităţile norvegiene să facă deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu România, programat la sfârşitul săptămânii trecute, în etapa a V-a. Toţi jucătorii şi staff-ul au fost plasaţi în carantină, iar partida a fost anulată de UEFA.

Liga I atletică la Cluj

Municipiul Cluj va găzdui anul viitor Campionatul European pe echipe, Liga 1, conform deciziei din cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics. Competiţia, al doilea eşalon atletic continental după Superligă se va desfăşura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena. În aceeaşi perioadă de anul viitor vor avea loc şi celelate competiţii pe echipe, după cum urmează: Campionatul European pe echipe, Superliga – la Silesia (Polonia), Campionatul European pe echipe, Liga II – la Stara Zagora (Bulgaria), Campionatul European pe echipe, Liga 3 – la Nikosia (Cipru).

Thiem, deja în semifinale

Grecul Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, l-a învins pe rusul Andrei Rublev, locul 8 ATP, marţi seară, în etapa a doua a Grupei London 2020 a Turneului Campionilor Stefanos Tsitsipas s-a impus cu scorul de 6-1, 4-6, 7-6. În urma rezultatului din acest meci, austriacul Dominic Theim, locul 3 ATP, care l-a învins tot marţi pe spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, scor 7-6 , 7-6 şi şi-a asigurat calificarea în semifinale. IÎn ultima etapă se vor disputa partidele Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas şi Dominic Theim – Andrei Rublev. În primul meci de ieri, germanul Alexander Zverev, , locul 7 ATP, l-a învins pe argentinianul Diego Schwartzman, numărul 9 mondial. Zverev s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, în două ore şi 11 minute.

 

Ramos a învins Real Madrid

Fundaşul Sergio Ramos îşi va prelungi contractul cu Real Madrid pentru încă doi ani, anunţă, miercuri, Cadena SER. Potrivit sursei citate, contractul va fi semnat până la finalul anului, urmânda fi reglate ultimele detalii financiare. Fundaşul de 34 de ani a obţinut câştig de cauză în negocierile cu Real, care îi promitea doar o prelungire de un an, mai ales în cazul unui jucător de peste 30 de ani. Sergio Ramos a marcat, săptămana trecută, golul 100 pentru Real Madrid.

Brazilia şi Argentina, braţ la braţ

Reprezentativa Braziliei a învins, miercuri, cu scorul de 2-0, selecţionata Uruguayului, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, zona Americii de Sud. Arthur ('34) şi Richarlison ('45) au marcat golurile brazilienilor. Într-un alt meci, Argentina s-a impus în faţa naţionalei din Peru, scor 2-0, prin golurile marcate de Gonzalez ('17) şi Lautaro Martinez ('28). Tot în grupa din zona AmSud, Ecuador a învins Columbia, scor 6-1, Venezuela a dispus de Chile, scor 2-1, iar Paraguay şi Bolivia au remizat, scor 2-2. Cea de-a cincea etapă este programată în 25 martie 2021, când se vor disputa meciurile: Bolivia – Peru, Chile – Paraguay, Venezuela – Ecuador, Columbia – Brazilia şi Argentina – Uruguay.

CM al cluburilor, în Qatar

Qatarul va găzdui, în februarie 2021, Cupa Mondială a Cluburilor, amânată în acest a din cauza pandemiei de coronavirus. „Cupa Mondială a Cluburilor FIFA 2020 va avea loc în Qatar, în perioada 1-11 februarie 2021”, a anunţat FIFA. Competiţia era programată iniţial în decembrie 2020. În 2019, trofeul a revenit echipei Liverpool

Salah nu scapă de virus

Atacantul echipei Liverpool, Mohamed Salah, a fost testat din nou pentru Covid-19, la naţionala Egiptului, şi rezultatul a fost tot pozitiv, informează bbc.com. Salah a fost testat pozitiv iniţial săptămâna trecută, deşi nu avea niciun simptom. Jucătorul s-a autoizolat, iar miercuri federaţia egipteană a anunţat că Mohamed Salah a fost testat din nou şi că rezultatul a fost pozitiv. Potrivit presei, Mohamed Salah s-ar fi infectat la nunta fratelui său, organizată la Cairo.

â

 

Comentarii