Neurochirurgul Vlad Ciurea îşi lansează sâmbătă noua carte la Iaşi

marți, 22 noiembrie 2022, 02:50
1 MIN
 Neurochirurgul Vlad Ciurea îşi lansează sâmbătă noua carte la Iaşi

Prof.dr. Vlad Ciurea, unul dintre cei mai cunoscuţi neurochirurgi români, va veni la Iaşi sâmbătă, 26 noiembrie, pentru a-şi lansa nou sa carte – „Sănătatea creierului pe înţelesul tuturor”. Evenimentul va avea loc de la ora 11.00 la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iaşi (BCU), noul volum al chirurgului fiind lansat la editura Bookzone. 

Conform descrierii cărţii, profesorul explică procesele din spatele unor afecţiuni tot mai frecvent întâlnite în societate: depresia, epuizare nervoasă, Alzheimer şi Parkinson. Totodată, se fac recomandări avizate care pot ajuta românii să aibă mai multă grijă de sănătatea minţii.

„În ultimii ani, lumea a trecut printr-o criză sanitară de proporţii, iar războiul a ajuns aproape de graniţa noastră. Suntem mai stresaţi ca oricând. De aceea, profesorul Ciurea vine în sprijinul publicului cu o carte care conţine sfaturi practice, care răspund unor întrebări cu un impact direct asupra vieţii noastre şi a copiilor noştri: Ce se întâmplă atunci când suntem stresaţi? Cum putem gestiona stresul mai uşor? Care este efectul timpului petrecut în faţa ecranelor asupra dezvoltării copiilor? Ce putem face pentru a ne ajuta creierul să se odihnească? Cum recunoaştem depresia şi epuizarea nervoasă şi ce putem face pentru a ne regăsi echilibrul?”, au spus reprezentanţii editurii.

Accesul la eveniment se realizează în limita locurilor disponibile, prin cumpărarea celei mai noi cărţi din mediul online sau de la locaţia evenimentului.

Comentarii