Noi detalii cu monstrul pedofil eliberat de legea Tudorel. Tatăl dormea lângă fetițele agresate

miercuri, 28 martie 2018, 01:49
2 MIN
 Noi detalii cu monstrul pedofil eliberat de legea Tudorel. Tatăl dormea lângă fetițele agresate

Individul, eliberat recent din puşcărie urmare a „Legii Tudorel“, s-a dezbrăcat şi a vrut să violeze victimele în aceeaşi cameră în care tatăl lor dormea, fiind în stare avansată de ebrietate.

Apar detalii şocante în cazul recidivistului arestat, zilele trecute, după ce a încercat să violeze două copile de 6 şi 4 ani. Agresorul sexual prins de mama victimelor înainte de a batjocori fetiţele a mai fost condamnat, în trecut, la 4 ani de închisoare, după ce a încercat să îşi violeze propriul frate, în vârstă de 10 ani.

El a mai fost condamnat şi pentru tâlhărie, fiind eliberat condiţionat la începutul acestei luni, şi în baza recursului compensatoriu, aşa-numita „Lege Tudorel“, adop­tată anul trecut.

În propunerea de arestare preventivă întocmită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi se menţionează că, pe 18 martie, la orele după-amiezii, tată victimelor a mers la un bar şi a ofe­rit de băut mai multor persoane, printre care şi lui Constantin Vasile Pădurariu. Ulterior, deşi nu îl cunoşteau pe acesta, alături de mama victimelor – care băuse şi ea la bar, cei doi soţi l-au chemat acasă la ei pe Pădurariu, loc în care se aflau şi cele două fiice minore.

Femeia a fost trimisă, la un moment dat, să mai cumpere de băut, moment în care Pădurariu ar fi apucat-o de fese. Acel gest a făcut-o pe ieşeancă să îi spună soţului să nu adoarmă cât este ea plecată. Nu s-a întâmplat acest lucru, bărbatul culcându-se şi lăsându-l pe Pădurariu să în­cerce să le violeze pe cele două minore.

„Numita S. Mihaela s-a întors după circa cinci minute de la magazinul lui «Vasilache» iar când a intrat în casă, l-a văzut pe soţul ei că dormea pe un pat improvizat, iar pe inculpat stând în picioare cu pantalonii daţi până în zona genunchilor, cu pe­nisul în erecţie. Pe cele două minore le-a găsit pe pat, pe D.O.T stând pe pat în picioare, cu pantalonii şi lenjeria intimă dată jos până la genunchi, iar pe cea de-a doua fată stând într-un colţ al patului ghemuită, ambele plân­gând şi ţipând de frica inculpatului, care le spunea persoanelor vătămate dezbrăcate: «Hai… hai să te f***»“, e des­crierea şocantă făcută de procu­rorul de caz.

Între timp, tatăl celor două fete s-a trezit şi l-a imobilizat pe individ, până la sosirea poliţiştilor.

Comentarii