Noi detalii despre prădătorul sexual care s-a sinucis în porțile ambasadei Rusiei

miercuri, 06 aprilie 2022, 10:36
2 MIN
 Noi detalii despre prădătorul sexual care s-a sinucis în porțile ambasadei Rusiei

Bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei din Capitală şi a murit ars în urma impactului este Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA. El a fost condamnat pentru că şi-a abuzat sexual fiica. Asociația TATA milita pentru dreptul taților asupra copiilor.

Maşina care a izbit în această dimineață gardul Ambasadei Rusiei și a luat foc este înmatriculată pe numele lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA.  El fusese condamnat chiar ieri, în primă instanță, la 15 ani și patru luni de închisoare, pentru că-și abuzase una dintre fiice, timp de trei ani. Decizia nu era definitivă.

Bogdan Drăghici ar fi fost conștient după ce a intrat în gardul ambasadei Rusiei și ar fi avut un schimb de replici cu paznicul, după care s-a autoincendiat.

Acesta a fost căsătorit cu medicul Helen Drăghici, care, avea deja două fete dintr-o altă căsătorie. Ulterior, a avut o fiică și cu Bogdan Drăghici, care poza în tată model.

Drăghici a fost arestat preventiv în august 2019, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au arătat că, timp de trei ani, acesta a abuzat-o sexual, în secret, pe una dintre cele două fiice ale soției sale.

Drăghici ar fi fost dat de gol de imaginile pe care le avea salvate în computer. Bărbatul și-ar fi filmat fiicele la cumpărături, atunci când le însoțea în cabină și le cerea să probeze costume de baie sau lenjerie intimă.

Cu toate că Helen Drăghici a înțeles cu mult timp înainte de arestarea președintelui TATA că acesta este un prădător sexual care a abuzat-o atât pe fiica ei cât și fiica unei prietene, atât reprezentanții DGASPC Sector 5 cât și polițiștii Secției 24 nu au luat-o în serios și chiar i-ar fi spus că Bogdan Drăghici este un tată model, care nu poate să fie pedofil.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii