Noii directori ai Aeroportului. Nicio surpriză

marți, 13 martie 2018, 02:50
2 MIN
 Noii directori ai Aeroportului. Nicio surpriză

UPDATE: Nicio surpriză la concursul pentru directorii Aeroportului. Monica Nichitus este în continuare director economic, iar Ciprian Fântânaru director tehnic.

Celelalte două mandate, de director general și de operațiuni aeroportuare – unde a candidat și fostul director al Aeroportului, Alexandru Anghel – au rămas vacante. Pentru acestea, procedura de recrutare va fi reluată, a precizat Cătălin Bulgariu, membru și purtător de cuvânt al Consiliului de Administrație.

TEXT INITIAL:

Administraţia Aeroportului a decis ca astăzi să fie ziua în care va face mult aşteptatul anunţ privind noii directori ai regiei. Concursul lansat la mijlocul lunii ianuarie a durat, aşadar, două luni, timp în care mass-media nu a avut acces la nicio informaţie oficială legată de participanţi, ci numai despre derularea etapelor şi probelor procedurii de selecţie.

Înainte de contestaţii, se ocupaseră două dintre cele patru posturi de director: economic şi tehnic. Pentru primul, până la capăt, mai rămăsese în cursă actualul director economic, în vreme ce al doilea a fost disputat de trei finalişti. În schimb, directoratul general şi cel de operaţiuni aeroportuare n-au avut niciun câştigător – deşi pentru primul se înscriseseră iniţial şapte candidaţi, iar pentru celălalt, doi.

Astăzi va avea loc o şedinţă a Consiliului de Adminis­traţie al Aeroportului, în care va decide ce va face în continuare, hotărârea luată urmând să fie făcută publică în această după-amiază.

Comentarii