Noul dealer Skoda din Iași este sponsorul oficial al unui echipaj care concurează la Raliul Iașului

miercuri, 04 septembrie 2019, 09:28
2 MIN
 Noul dealer Skoda din Iași este sponsorul oficial al unui echipaj care concurează la Raliul Iașului

Este vorba de echipajul format din pilotul Adrian Răspopa și copilotul Cosmin Diacu, care vor concura pe o Skoda Fabia R5.

Mâine începe cea de-a 35 ediție a Raliului Iașului, cel mai mare eveniment auto din zona Moldovei, ce se va desfășura în perioada 5-7 septembrie la Iași. Lupta pentru titlul în Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019 continuă în orașul nostru, unde 67 de echipaje se află pe lista finală de înscrieri. Campionatul National Rally 2 va avea 12 echipaje la start, iar 3 echipaje din totalul de 67 sunt din cadrul diviziei istorice.

Mega Auto, noul dealer ŠKODA în Iași, este sponsorul oficial al pilotului Adrian Răspopa, ce va urca la bordul unei ŠKODA Fabia R5, alături de copilotul său Cosmin Diacu. După cum a precizat și pilotul Adrian Răspopa, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc marțiîn showroom-ul Mega Auto din DN 28 Iași-Târgu Frumos, Km 10, Miroslava, Raliul Iașului este unul cu o miză mare, ținând cont de fapul că 4 piloți se află în cursa pentru titlul de campion național. Însă, Răspopa este extrem de motivat să obțină un rezultat foarte bun.

Ca sponsor oficial al pilotului Adrian Răspopa, Mega Auto, noul dealer ŠKODA, dorește să trimită un mesaj puternic către ieșeni, și anume, că rămâne în continuare un dealer pasionat de domeniul auto, fidel clienților exigenți. Aceeași echipă motivată și recunoscută la nivel național și internațional, prin numeroase distincții, pentru orientarea către nevoile și dorințele clientului, vă stă la dispoziție atât pe partea de Vânzări, cât și pe partea de Service.

Acest eveniment auto, extrem de important pentru zona Moldovei,  reprezintă un prilej important spre a pune la curent opinia publică ieșeană, și nu numai, în legătură cu piața auto din județul nostru, cu ultimele schimbări și ultimele noutăți din acest domeniu.

Competiția Raliul Iașului se deschide oficial joi, 5 septembrie, orele 20:30, urmând ca piloții să parcurgă vineri și sâmbătă 132.35 km împărțiți în 10 probe speciale. Pasionații de mașini sunt așteptați la un show cu adevărat spectaculos, alături de piloți profesioniști ce vor face un adevărat spectacol.

Comentarii