Noutăţi despre episodul nocturn cu Horo la bord: iacătă ce speculaţii se mai fac!

miercuri, 17 mai 2023, 01:50
2 MIN
 Noutăţi despre episodul nocturn cu Horo la bord: iacătă ce speculaţii se mai fac!

Pentru că, iote, autorităţile vedem că nu mai furnizează niciun amănunt nimic despre episodul ăla penibil cu procurorul ieşean Horodniceanu şi băieţii ăia doi care l-au oprit în trafic şi s-au ales cu ce s-au ales, am zis că numai bine să vă oferim noi aicea niscai amănunte despre chestiune, treburi care tropăie în ultima vreme prin mediile mai informate din târg. 

De-un par egzamplu, unii s-au apucat să facă şi să ţese tot felul de scenarii legate de cine sunt poliţiştii ăia doi, cauză pentru care nu ar fi acţionat ei tocmai gigea. Adicătelea, dacă faptul că unul din ei, ăla cu filmul, este ficiorul unui premare PSD de lângă Iaşi, celălalt, mai bun la grămătichie, cică este taman ficiorul unui conţilier USR dintr-o comună din zona de conflict.

Are asta oare vreo legătură cu ce s-a întâmplat? Mulţi văd că are; noi, dacă e să ne întrebaţi, vă vom spune că nu credem că are. Dar, cine mai ştie: încurcate sunt uneori căile Domnului, d’apăi cele ale distinsei Satana…

PS: Apropo de chestiunea asta, zice-se că primul ficior ar fi vorbit cu tătâne’su premarele a doua zi după episod, căruia i-a şi spus că, dacă va fi să fie consecinţe din cauză că el doar şi-a făcut treaba, lui nu-i va părea rău: se întoarce înapoi în sat la catedră, ca învăţător, de unde a şi plecat. Bravo, bă băiete!

O poză cu schepsis, de la dom’ Fănică!

Ehehee, dragilor, vi-l mai amintiţi pe dom’ Fănică Alexa, fostul şef al Poliţiei ieşene, iar înainte de pensionare pus şef la Frontieră? Cum care? Ăla ieşit gheneral la pensie, stimabililor, în imaginea de mai jos fiind cel din dreapta prezidiului, cum priveşti.

Iată poza pusă de dom’ gheneral ieri, de ziua lui, pe propria pagină de socializare (La mulţi ani! cu ocazia asta, ‘Trăiţ’, dom’ gheneral!). Nu credem că are legătură cu vechiul lui loc de muncă, ci, am zice noi, mai curând cu personagiul bărbos de pe rândul din stânga, primul de lângă prezidiu. Ce vrea să ne transmită oare dom’ gheneral? Hm, mai vedem…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii