O femeie a murit pe mormântul soţului ei chiar în ziua Sfântului Valentin

miercuri, 16 februarie 2022, 15:09
1 MIN
 O femeie a murit pe mormântul soţului ei chiar în ziua Sfântului Valentin

Erminia Dossi, o femeie din Italia, în vârstă de 85 de ani, a murit pe mormântul soţului ei chiar în ziua Sfântului Valentin. Tragedia a impresionat toată suflarea oraşului Bergamo, iar povestea emoţionantă a femeii este cunoscută acum de toată lumea. Cazul a fost relatat pe larg în publicaţia La Repubblica. Soţul ei a murit acum 40 de ani, iar Erminia Dossi a rămas singură cu şapte copii de crescut. I-a fost greu să se descurce.

 Însă, cel mai greu i-a fost să se despartă pentru totdeauna de Giacomo, bărbatul iubit. După moartea lui ea a suferit foarte mult. Atât de mult încât nu a existat zi să nu-l viziteze la cimitir. Mai mult, pentru că a vrut să fie cât mai aproape de el, femeia şi-a vândut casa şi s-a mutat într-un apartament dintr-un bloc aflat mult mai aproape de cimitir, scrie Digi24.

 Zi de zi, timp de 40 de ani, ea l-a vizitat, i-a adus flori şi s-a rugat la mormânt pentru sufletul său. Până în acest an. La 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, Erminia a plecat definitiv să se întâlnească cu soţul ei. S-a prăbuşit pe mormânt şi şi-a dat ultima suflare. Venise, ca de obicei, să-i aducă flori şi să îngrijească mormântul. 

Trupul neînsufleţit a fost descoperit de o altă femeie care venise şi ea la cimitir, la mormântul unei rude. Speriată, aceasta şi-a dat seama că Erminia nu este bine şi a sunat la 112. Din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bătrână şi au fost nevoiţi să constate decesul.

 

 

Comentarii