O firmă din Bucium cu 70 de angajaţi are 23 de salariaţi pozitivi cu noul coronavirus

vineri, 16 octombrie 2020, 13:08
2 MIN
 O firmă din Bucium cu 70 de angajaţi are 23 de salariaţi pozitivi cu noul coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia a patru focare Covid-19 în Judeţul Iaşi, astfel:

1. SOCIETATE COMERCIALA DIN IAŞI – 23 salariaţi. Măsuri: Pacienţii au fost evaluaţi de un medic infecţionist şi izolaţi la domiciliu. S-a efectuat dezinfecţia în secţie cu firmă autorizată. Ancheta este în desfăşurare pentru stabilirea tuturor contacţilor direcţi şi apropiaţi. Este vorba despre societatea SC Self Trust SRL. Firma se ocupă cu fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat şi la sfârşitul anului trecut avea 70 de salariaţi, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe. Compania are sediul declarat în Bucium.

2. CENTRUL REZIDENTÍAL SF. NICOLAE PAŞCANI – 6 (3 beneficiari şi 3 salariaţi). Măsuri: Beneficiarii au fost evaluaţi de medicul infecţionist şi izolaţi în centru. Personalul confirmat a fost izolat la domiciliu. S-a efectuat dezinfecţia întregului centru. Ancheta este în desfăşurare pentru stabilirea tuturor contacţilor direcţi şi apropiaţi.

3. S.C. APAVITAL S.A. Iaşi – SECTOR OPERAŢIONAL IAŞI NORD – 3 salariaţi. Măsuri: Salariaţii pozitivi au fost evaluaţi de un medic infecţionist şi izolaţi la domiciliu. S-au stabilit contacţii direcţi ai cazurilor. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor comune.

 4. SOCIETATE COMERCIALA DIN IAŞI – 3 salariaţi.  Măsuri: Pozitivii au fost evaluaţi medical şi izolaţi la domiciliu. Ancheta este în desfăşurare pentru identificarea contacţilor direcţi în unitate.

 

Comentarii