De Business

Punem punctul pe știi

O firmă din Capitală caută o clădire istorică în Iaşi pentru a deschide un restaurant

miercuri, 16 ianuarie 2019, 15:11
1 MIN
 O firmă din Capitală caută o clădire istorică în Iaşi pentru a deschide un restaurant

Lanțul City Grill se va extinde în următorii ani în mai multe orașe importante din țară, după mulți ani de operare exclusiv pe piața din București. Proprietarul Dragoș Petrescu caută clădiri potrivite pentru restaurante City Grill sau Hanul Berarilor în Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Constanța, Sibiu.

În acest moment, reprezentanții City Grill caută oportunități de extindere în țară, în orașele mari, a declarat pentru Profit.ro Daniel Mischie, CEO Grup City Grill. Vor ieși în afara Bucureștiului brandurile City Grill și Hanul Berarilor, iar în acest an va fi inaugurat cel puțin un restaurant în unul din orașele vizate. Cel mai aproape de o deschidere este Oradea, unde sunt deja negocieri cu proprietarii unei clădiri istorice pentru un Han al Berarilor.

"Clujul este și el interesant, însă cu brandul Hanul Berarilor vrem să păstrăm abordarea care ne-a adus succesul în București, respectiv să deschidem restaurante în clădiri istorice, pe care să le transformăm în destinații de turism culinar. Chiar dacă investițiile pentru un restaurant românesc într-o clădire monument istoric sunt și cu 100% mai mari față de o clădire normală, credem că această combinație – mâncare românească și clădire cu valoare istorică – reprezintă o rețetă pentru succes", a mai spus Mischie.

 

Comentarii