O nouă moarte misterioasă în Rusia: un aliat al lui Vladimir Putin a căzut de la al treilea etaj al casei sale

vineri, 29 decembrie 2023, 11:25
1 MIN
 O nouă moarte misterioasă în Rusia: un aliat al lui Vladimir Putin a căzut de la al treilea etaj al casei sale

Deputatul rus Vladimir Egorov, cunoscut ca un aliat al lui Vladimir Putin, a fost găsit decedat miercuri în curtea casei sale din Tobolsk, regiunea Tiumen, după ce a căzut de la etajul al treilea al imobilului. Potrivit unui martor, în vârstă de 46 de ani, Egorov ar fi căzut de la fereastra vilei sale, în timp ce altul a indicat că acesta ar fi avut "probleme cardiace".

Egorov, membru al partidului de guvernământ Rusia Unită și deputat în Duma orașului Tobolsk, era considerat unul dintre cei mai bogați politicieni din zonă. Potrivit rapoartelor inițiale, decesul său a fost confirmat de ziarul rusesc Kommersant, care a citat serviciul de presă al Comitetului de Investigații pentru regiunea Tiumen din Rusia.

Anchetatorii au menționat că nu au descoperit "semne evidente ale unei crime" pe trupul lui Egorov, însă detalii privind circumstanțele morții sale nu au fost oferite integral deoarece autopsia este încă în desfășurare, conform declarațiilor anchetatorilor pentru Kommersant și CNN.

TASS a confirmat de asemenea decesul demnitarului rus, precizând că acesta a fost găsit mort în Tobolsk, citând Comitetul regional din Tiumen. Informații suplimentare despre circumstanțele morții sale sunt încă subiectul unei anchete în desfășurare. De asemenea, Duma orașului Tobolsk a publicat un necrolog pe rețelele de socializare, menționând că Egorov a decedat "în urma unui accident".

De-a lungul timpului, Egorov se alătură listei oamenilor influenți din Rusia care au decedat în circumstanțe suspecte sau au fost implicați în tragedii neobișnuite, aceasta fiind o tendință care include mai mulți oameni de afaceri apropiindu-se de Putin.

 

 

Comentarii