O nouă şansă pentru Cobrea

joi, 13 iunie 2019, 01:43
2 MIN
 O nouă şansă pentru Cobrea

Portarul exclus de Stoican ar putea fi reprimit la echipă * fostul antrenor al Iaşului tratează cu Petrolul Ploieşti, club condusa de Marius Stan

 

 

 

Politehnica Iaşi lucrează la conturarea lotului pentru sezonul viitor. În condiţiile în care transferuri sunt foarte greu de realizat ca urmare a problemelor financiare importante, primul pas care se doreşte a fi făcut este punerea în valoare a jucătorilor aflaţi sub contract. Unul dintre aceştia este Alberto Cobrea. Tras pe linie moartă de fostul antrenor, Flavius Stoican, fotbalistul care venise în Copou de la FC Botoşani nu şi-a găsit echipă în iarnă. Fiind încă un an sub contract cu Iaşul, Cobrea va fi chemat la reunirea lotului şi va primi o nouă şansă la Politehnica. În cazul în care portarul în vârstă de 29 de ani, născut la Meppen, în Germania, va confirma, el va rămâne în lot, alături de Denis Rusu şi unul dintre tinerii care au fost împrumutaţi în sezonul trecut, Teodor Axinte şi Ştefan Târnovanu. Axinte a jucat la Energeticianul, iar Târnovanu la Snagov. Cei doi urmează să revină la Poli în această vară, unul dintre ei urmând a fi iarăşi împrumutat, pentru un an, tot la o echipă de ligă secundă.

Alberto Cobrea, care a jucat la naţionala de juniori a României, a mai fost legitimat la CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti.

În altă ordine de idei, Stoican tratează cu divizionara secundă Petrolul Ploieşti, unele surse afirmând că tehnicianul este foarte aproape de a parafa un contract. La Petrolul lucrează din această vară şi Marius Stan, fostul preşedinte al Politehnicii, care este noul şef al executivului grupării prahovene.

Comentarii