O zi cu două mari bucurii pentru o tânără jucătoare ieșeană de tenis

vineri, 17 iulie 2020, 01:43
2 MIN
 O zi cu două mari bucurii pentru o tânără jucătoare ieșeană de tenis

Participantă împreună cu fratele ei,Elena Aghion a câştigat un turneu de tenis la Constanţa şi a fost felicitată de marea campioană Simona Halep

 

La Constanţa s-a încheiat recent „Cupa Bright – Ovidius Clinical Hospital” la tenis, acolo unde au participat şi fraţii Răzvan (16 ani) şi Elena Aghion (10 ani), primul legitimat la CS CFR Iaşi iar fata aparţine de CS Vergilius Iaşi. Răzvan Aghion a ajuns să joace una dintre semifinalele categoriei 18 ani, acolo unde a pierdut în faţa lui Ştefan Andrei (CSM Galaţi, cap de serie nr. 1) cu scorul de 3-6, 4-6. La categoria 10 ani fete, respectându-şi statutul de primă favorită, pe un tabloul principal de „32”, ieşeanca Elena Aghion a învins în finala turneului pe Fabienne Daradics (CS Văideanu Braţov, nr. 4) cu scorul de 4-2, 4-0. dobândind trofeul pus în joc.
După finala turneului şi după ce a câştigat cupa pusă în joc, Elena Aghion a avut şi o „întâlnire istorică” pentru ea în incinta arenei constănţene cu marea campioană Simona Halep, primind felicitări de la câştigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon. Simona era însoţită de tatăl ei, Stere Halep, iar Elena de mama ei, antrenoarea de tenis Raluca Aghion.

Începând de mâine, fraţii Aghion vor evolua la arenele de tenis CFR Iaşi, în cadrul turneului denumit „Memorialul Florenţa Mihai”, acolo unde directorul competiţiei este bunicul acestor copii, antrenorul Vergil Aghion, iar arbitrul principal ieşeanul Cătălin Costaş.
 

Comentarii