Omul de afaceri ieşean Adrian Christescu îşi lansează mâine colecţia de proză scurtă

miercuri, 10 octombrie 2018, 01:50
1 MIN
 Omul de afaceri ieşean Adrian Christescu îşi lansează mâine colecţia de proză scurtă

Colecţia de proze scurte „Hotelul amintirilor“, proze semnate de Adrian Christes­cu, va fi lansată pe data de 11 octombrie la Librăria Cărtureşti din Palas Mall Iaşi. Invitatul special al întâlnirii programate la ora 18.30 va fi poetul Paul Gorban. În cadrul evenimentului, iubitorii de literatură sunt invitaţi să participe la un dialog cu autorul volumului „Hotelul amintirilor“, la final având posibilitatea să obţină autograful acestuia.

Adrian Christescu a mai publicat volumul „Trofeul“, o carte de proză scurtă care a primit premiul de debut la Salonul Internaţional de Carte Iaşi 2011. De asemenea, romanul „Destinul lupului singuratic“ este un bestseller al editurii Adenium în 2015, iar piesa de teatru „Dragoste şi spaţiu locativ“, apărută la Adenium în 2017, oferă o perspectivă amuzantă cu privire la „valorile familiei“. „Fiecare dintre noi pleacă în viaţă plin de entuziasm şi cu speranţa ca la capătul drumului să ne aştepte cineva care să ne ia de pe umeri povara. La debarcare însă, am fi mulţumiţi dacă cineva şi-ar face timp măcar să ne asculte poveştile“, este de părere scriitorul Adrian Christescu.

Acesta s-a născut în 1968 în Târgu Mureş, a urmat cursurile Facultăţii de Hidrotehnică din Iaşi în perioada 1988-1993 şi pe cele ale Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Mihail Kogălniceanu“ în perioada 2004-2008. Din 1992 a lucrat în vânzări pentru diverse societăţi comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. 

 

 

Comentarii