Oportunităţi de angajare pentru studenţi sau absolvenţi

vineri, 21 septembrie 2018, 12:49
1 MIN
 Oportunităţi de angajare pentru studenţi sau absolvenţi

Studenţii sau absolvenţii ieşeni se pot angaja pe unul dintre cele două posturi disponibile la compania Gemini CAD Systems, ca Specialist Social Media – Coordonator şi Energizer, precum şi pentru poziţia Social Media Copywriter. 

Pentru postul de Specialist Social Media este nevoie de gestionarea echipei de social media pentru a asigura prezenţa online a companiei pe diferite platforme, dezvoltarea de campanii online, precum şi îndeplinirea altor obiective. Pentru celălalt post, cel de Social Media Copywriter, este nevoie de furnizare de conţinut pentru canalele social media ale companiei şi alte platforme online, precum şi „pentru dezvoltarea şi executarea campaniilor de social media care sunt aliniate la obiectivele şi strategiile companiei“.

Candidaţii pentru cele două posturi trebuie să aibă experienţă în domeniu de minimum doi ani, competenţe foarte bune de comunicare în general, dar şi în limba engleză, vorbit şi scris, precum şi experienţă în gestionarea proiectelor şi sarcinilor cu termen limită. CV-ul poate fi trimis la hr@geminicad.com. Gemini CAD System este o companie specializată în cercetarea, dezvoltarea şi implementarea tehnologiilor software şi hardware pentru prelucrarea materialelor flexibile, cu un accent deosebit pe proiectarea asistată de calculator (CAD) şi pe procesele de procesare a camerelor/ producţia asistată de calculator (CAM). 

Comentarii