Oprişan nu e de acord cu amânarea Congresului PSD: Nu suntem răzgândaci

joi, 13 iunie 2019, 10:18
1 MIN
 Oprişan nu e de acord cu amânarea Congresului PSD: Nu suntem răzgândaci

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat joi că nu este de acord cu o eventuală amânare a şedinţei Congresului PSD, precizând că social democraţii nu sunt răzgândaci, iar decizia luată în Comitetul Executiv al formaţiunii trebuie respectată.

"Nu există asta (să nu fie ales preşedinte PSD -n.r.). Nu există nicio posibilitate pentru că PSD e un partid extrem de serios, aplecat asupra problemelor românilor. Noi dacă am luat o decizie în CEx, o vom respecta. Eu nu aş fi de acord (cu amânarea Congresului -n.r.), că nu suntem răzgândaci, să ne culcăm seara cu o decizie şi să ne trezim dimineaţa cu altă decizie, este aberant. În toată lumea civilizată, când îţi pleacă şeful partidului sau ţi-l arestează, se fac alegeri şi se alege preşedintele", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, înaintea şedinţei Comitetului Executiv PSD.

Vicepreşedintele PSD a mai precizat că, în partid, vor începe cercetările sociologice pentru prezidenţiabilul PSD de săptămâna viitoare.

mediafax.ro

Comentarii