Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Pancu: Am vrut să găsesc punctele mai slabe ale Universităţii Craiova şi nu prea le găsesc

GALERIE
pancu
  • pancu
- +

Antrenorul echipei de fotbal CSM Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă online, că a analizat jocul adversarei de vineri, Universitatea Craiova, pentru a găsi puncte slabe, însă a precizat că nu le-a găsit, el afirmând că formaţia olteană ocupă meritat primul loc al clasamentului Ligii I.

"Mergem la Craiova ca la o sărbătoare a fotbalului. Întâlnim liderul, un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României. Universitatea nu a pierdut niciun punct până acum. Am vrut să găsesc acestei echipe puncte mai slabe şi nu prea le găsesc. Atacă foarte bine poziţional, sunt foarte buni pe contraatac, foarte buni la faze fixe... aşa că eu cred că sunt meritat pe primul loc acum. Noi continuăm procesul nostru de integrare a jucătorilor. În ultimele trei meciuri am reacţionat de o manieră extraordinară. Vom vedea, dar sigur nu mergem la Craiova ca mielul la tăiere. Asta să fiţi siguri. Ţinând cont de valoarea adversarilor, de calităţile lor individuale, va trebui să luăm măsuri, să fim mai atenţi. Dacă ne vom descoperi, aşa cum am făcut-o chiar şi cu UTA şi FCSB, riscăm să primim foarte multe goluri", a spus Pancu.

"Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne cunoaştem poziţia pe care suntem, să ştim diferenţele între noi şi echipele de top ale României. Dacă aş spune acum că mergem să marcăm nu ştiu câte goluri la Craiova ar fi ceva ce nici eu nu aş crede. Însă vom încerca să scoatem maximum de la acest meci. Vom vedea acum şi nivelul real la care suntem", a adăugat el.

Problemele legate de plata salariilor jucătorilor grupării moldovene sunt aproape rezolvate. "Ieri jucătorii au primit salariile pe luna iulie şi cred că jumătate pe luna august. Deci putem spune că în acest moment suntem aproape cu salariile la zi, lucru foarte important. Oricum jucătorii s-au comportat extraordinar de o lună şi jumătate de când îi antrenez, cu toate problemele care au fost", a subliniat tehnicianul.

Referitor la neconvocarea jucătorului Răzvan Onea la echipa naţională de tineret de către selecţionerul Adrian Mutu, Daniel Pancu a afirmat: "Nu prea am înţeles ce a declarat Adi Mutu, ceva că nu poţi să iei la mişto echipa naţională a României. Nu ştiu exact, pentru că şi mie mi-au mai fost scoase declaraţii din context. Meseria lui de selecţioner e să convoace cei mai în formă jucători, pentru stilul lui de joc, iar treaba noastră este să îi antrenăm şi să îi propunem. Şi dacă propuneam 10 jucători era dreptul meu, pentru că sunt jucători români pe care îi antrenez şi de care fotbalul românesc trebuie să beneficieze. Adi a spus că sunt şi alţi jucători pe acel post, e normal, e problema lui, nu mă bag în selecţia lui. Dar ar trebui să ştie că Onea este la o echipă aflată pe locul 3 în campionatul României, o echipă clasată mai sus decât alţi jucători pe care el îi convoacă. Deci nu luăm la mişto echipa naţională a României în niciun caz. Lucrăm şi antrenăm jucătorii tineri pentru a face parte pe viitor din echipele naţionale".

Echipa de fotbal CSM Poli Iaşi întâlneşte, vineri, de la ora 21:00, în deplasare (pe stadionul ''Ion Oblemenco''), formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii I.

AGERPRES

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri