Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comuncat de presa (P)

Paralela 45: Încep zborurile charter spre Creta și Rhodos în luna iulie (P)

GALERIE
101067806_10157521329682972_7632876768755449856_n
  • 101067806_10157521329682972_7632876768755449856_n
- +

Paralela 45 anunță reluarea curselor charter către Grecia, cu plecări din București și Cluj-Napoca, având ca destinații insulele Creta și Rhodos, după ce țara redeschide aeroporturile pentru zboruri internaționale la 1 iulie. Cursele săptămânale către Heraklion/Creta vor porni în data de 7 iulie din București și din Cluj-Napoca, Chania/Creta din 8 iulie și Rhodos din 7 iulie, ambele din București.

Românii pot merge fără restricții în Grecia, încă din 15 iunie, fie cu mașina, fie cu avionul la Salonic sau Atena. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că are în vedere ca după jumătatea lunii iunie să se renunțe la izolarea de 14 zile, obligatorie acum la întoarcerea în țară.
În ceea ce privește vacanțele pe zboruri charter, dăm start călătoriilor începând din 7 iulie, în prima etapă spre insulele fără probleme
”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Grecia a gestionat foarte bine pandemia, înregistrând circa 2.900 de cazuri confirmate în întreaga țară. În insula Creta au fost în total 17 cazuri în toată această perioadă, iar în Rhodos, numai patru. Simptomele au fost moderate, iar toți pacienții s-au vindecat, anunță autoritățile de la Atena.

Hotelurile din insule, dar și de pe continent sunt pregătite să primească turiști, majoritatea din 15 iunie, cu respectarea măsurilor impuse de autorități pentru ca vacanțele să se desfășoare într-un mod plăcut și sigur.

Informăm fiecare turist despre noile condiții de călătorie cu avionul și de cazare în Grecia. Am fost anunțați că aeronavele sunt dezinfectate înainte de fiecare cursă și că atât echipajul, cât și pasagerii trebuie să poarte mască de protecție pe durata zborului.
Hotelurile din Grecia au primit de la guvern un set de măsuri de igienă și partenerii noștri ne asigură că vor fi respectate cu strictețe pentru ca fiecare turist să se simtă în siguranță. Tot ce își doresc grecii acum este ca sezonul să decurgă normal. Și noi vrem să avem turiști mulțumiți
”, precizează Alin Burcea, CEO Paralela 45. 

Turiștii care au avut planificate vacanțe pe zboruri charter în luna iunie pot reprograma sejururile fără taxe suplimentare, cu păstrarea reducerilor inițiale de tip Early Booking.
Pentru turismul individual, cu mașina, peste 500 de unități hoteliere aflate în portofoliul Paralela 45 oferă cazare la tarife accesibile, unele de la 13 euro/persoană/noapte. Sunt situate atât în Grecia continentală: Halkidiki, Riviera Olimpului, Thrace, cât și pe insule precum Thassos, Evia, Lefkada, Skyathos și chiar Creta.

Agenţia de turism Paralela 45, una dintre primele trei agenții private din România, a împlinit anul acesta 30 de ani de activitate. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experiența acumulată în 30 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri