De Business

Punem punctul pe știi

Pârtie de schi de 25 milioane lei, închisă la 3 zile după inaugurare

luni, 29 ianuarie 2018, 14:59
1 MIN
 Pârtie de schi de 25 milioane lei, închisă la 3 zile după inaugurare

Primăria Bistriţa a închis, luni, pârtia de schi în care a investit 25 de milioane de lei, după ce zăpada s-a topit din cauza temperaturilor ridicate, punând în pericol siguranţa schiorilor. Pârtia a fost inaugurată în urmă cu 3 zile.

Vremea caldă din ultimele două zile şi precipitaţiile abundente au obligat primăria Bistriţa să oprească telescaunul şi să restricţioneze accesul schiorilor pe pârtia Cocoş, deschisă vineri publicului.

“Pârtia de schi s-a deschis vineri, a funcţionat pe parcursul weekend-ului. Din păcate, plouă de aproape 24 de ore, vremea este mult prea caldă, stratul de zăpadă din partea superioară a pârtiei face ca schiatul să nu mai fie aşa cum trebuie, în mod corespunzător. O ţinem deocamdată în aşteptare, până când vremea se va răci şi până când vor reuşi să producem din nou zăpadă artificială. Ca număr de persoane pe care noi le-am avut în aceste trei zile, sunt peste 700 de cartele pe care noi le-am vândut, ceea ce înseamnă o prezenţă semnificativă din punctul nostru de vedere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Bistriţa, Mihai Ruşti.

Precizăm că recent primarul din Bistrița a fost la ski în Austria.

zf.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii