Pastila anti-plictiseală. Ce filme bune puteți vedea weekendul acesta pe Netflix și HBO-GO

sâmbătă, 11 aprilie 2020, 08:38
2 MIN
 Pastila anti-plictiseală. Ce filme bune puteți vedea weekendul acesta pe Netflix și HBO-GO

Am ales cinci filme care nu aduc nici în clin, nici în mânecă unul cu celălalt însă care ar trebui să-i satisfacă și pe cei pretențioși, și pe care, pur și simplu, vor să izgonească plictiseala.

1. Lost in Translation (2003). Al doilea lungmetraj al Sophiei Coppola este un film în care se vor regăsi multe persoane de vârsta a doua. Filmul prezintă povestea unui actor american celebru care redescoperă micile bucurii ale vieții alături de o femeie neglijată de iubitul ei, într-un hotel din Tokyo. Filmul e pe Netflix.

2. Nightcrawler (2014). Un film tulburător despre povestea unui infractor care, în disperarea de a-și găsit un loc de muncă, începe să cutreiere nopțile în căutarea de știri senzaționale pe care să le vândă televiziunilor. Până când decide să devină personaj al propriei știri. Îl puteți viziona pe Netflix.

3. Groundhog Day (1993). Nu-i un film care să impresioneze juriul Festivalul de la Cannes, însă cu siguranță e o comedie romantică la care cu greu pot strâmba din nas chiar și cei mai exigenți critici de film. Filmul e numai bun de văzut cu partenerul/partenera și îl găsiți pe HBO GO.

4. Taxi Driver (1974). Un „must see” pentru orice cinefil. Regizat de Martin Scorsese, filmul a fost sursă de inspirație pentru mai multe generații de cineaști, cea mai nouă pastișă a sa fiind supra-apreciatul „Joker”, de anul trecut. Puteți vedea filmul pe HBO GO.

5. Love of a Blonde (1965). Comedie semnată de Milos Forman și nominalizată la premiile Oscar din acel an la categoria cel mai bun film străin. Filmul furnizează mai multe scene excepțional realizate de un Forman aflat la început de carieră, dar și scene de un comic de situație ce sigur vă vor smulge zâmbetele. Îl puteți viziona pe Netflix.

 

Vă mai recomandăm: 

plictiseala. Plus o carte de sezon

Comentarii