O zi cu probleme pe şosele, după o perioadă de acalmie

Patru accidente într-o singură zi la Iaşi. Unul dintre acestea a fost mortal

sâmbătă, 09 ianuarie 2021, 02:59
2 MIN

Primul: trei maşini avariate, cinci răniţi, pe Elena Doamna. Al doilea, mortal.

O serie de accidente în lanţ a avut loc ieri, pe drumurile din judeţul şi municipiul Iaşi. Primul accident a avut loc pe strada Elena Doamna, în jurul orei 12, unde s-au ciocnit două autoturisme, un BMW şi un Mercedes.

„În data de 8 ianuarie, în jurul orei 12, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Elena Doamna a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat ar fi condus imprudent un autoturism, ar fi pătruns pe contrasens şi a intra în coliziune frontal cu un alt auto, un alt autovehicul parcat fiind avariat. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a ambilor conducători auto, precum şi a altor trei pasageri, dintre care doi minori şi un major. Ambii şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporal din culpă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Un alt accident, de data aceasta mortal, a avut loc la Schitu Duca, unde şoferul unui Volkswagen, în vârstă de 60 de ani, din Tomeşti, a făcut infarct la volan. El a pierdut controlul volanului şi a lovit un copac de pe marginea drumului. Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

La scurt timp, un alt accident a avut loc la Costuleni, unde alte două autoturisme s-au ciocnit frontal. Un autoturism Skoda condus de către un pensionar a intrat cu viteză într-o curbă şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un Volkswagen. În acest accident au fost răniţi uşor doi copii şi şoferul din Skoda.

Încă un accident a avut loc pe strada Sarmisegetuza, unde s-au ciocnit alte două autoturisme, un BMW şi un Renault. Şoferul autoturismului Renault nu ar fi oferit prioritate la coborârea de pe podul Cicoarei şi a fost lovit de BMW, care circula dinspre Dacia către Mircea. În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Comentarii