Pensionar prins în trafic cu permis fals, cumpărat de peste Prut

sâmbătă, 19 februarie 2022, 02:56
1 MIN
 Pensionar prins în trafic cu permis fals, cumpărat de peste Prut

Un pensionar de 70 de ani a fost prins de poliţia rutieră circulând pe drumurile judeţului cu un permis fals, „eliberat” în Republica Moldova.

Poliţiştii l-au oprit pe individ în dreptul comunei Valea Seacă, în urma unui control rutier de rutină. Oamenii legii i-au cerut acestuia permisul de conducere, iar el l-a prezentat ca fiind eliberat de către autorităţile de peste Prut. Poliţiştii au ajuns la concluzia că respectivul document este fals. Şoferul este acum cercetat pentru conducerea unei maşini fără permis, fals şi uz de fals.

“La data de 16 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au oprit pentru control, pe raza comunei Valea Seacă, un autoturism condus de un bărbat de 70 de ani. Bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehciul fără permis de conducere, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale, iar cercetările sunt continuate”, au declarat reprezentanţii Biroului Rutier Paşcani. (M.G.)

Comentarii