Petrescu se vaită şi la meciurile amicale

vineri, 22 aprilie 2022, 01:43
2 MIN
 Petrescu se vaită şi la meciurile amicale

 

Antrenorul CFR Cluj l-a luat în vizor pe Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan, fiindcă nu a dat echipei sale nişte penaltiuri în meciul caritabil cu Dinamo Kiev, încheiat 0-0

CFR Cluj a remizape pe teren propriu, scor 0-0, cu Dinamo Kiev, într-un meci caritabil, ale cărui încasări vor fi donate victimelor războiului din Ucraina. naintea partidei, pe o scenă în forma hărţii Ucrainei, amplasată la mijlocul terenului şi pe care se aflau 200 de refugiaţi ucraineni, mai multe artiste din ţara vecină, între care Ruslana, fostă câştigătoare a concursului Eurovision, au interpretat câteva melodii. După finalul partidei, Ruslana şi Adela Todoran au interpreta melodia „Imagine” a lui John Lennon.

Cum îi stă în obicei,după meci, fie el şi mical, antrenorul CFR, Dan Petrescu, l-a luat în vizor pe Szabolcs Kovacs, centralul amicalului. Antrenorul susţine că acesta nu a acordat mai multe penaltiuri echipei sale. În plus, Petrescu consideră incredibil faptul că la această partidă a fost delegat fratele lui Istvan Kovacs, ultimul menţionat fiind criticat dur de tehnicianul campioanei României pentru prestaţia de la derbiul de la sfârşitul săptămânii trecute, CFR Cluj – FCSB. „Indiferent dacă e meci amical, caritabil sau joci în faţa blocului, dacă eşti profesionist vrei să câştigi. Dar nu era rezultatul important. Sunt fericit că am putut să facem şi noi ceva pentru aceşti oameni, sper ca banii de la acest meci să-i ajute. Despre meci, cred că meritam victoria, dar asta e. A venit fratele lui Istvan Kovacs să arbitreze acum. A fost Kovacs, la următorul meci vine sora lui Kovacs şi după aia fata lui Kovacs sau băiatul. Şi uite aşa continuăm asta. E meci amical, dar dacă e penalti, măi băiatule, dă, măi, penalti, că a fost clar. Două au fost în aceeaşi fază. Nu înţeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut meciul praf cu FCSB, când ne-a lăsat în zece în minutul 40. Nu ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar sincer, nu înţeleg logica acestei delegări”, a comentat „Bursucul!”

Dinamo Kiev urmează să mai dispute partide caritabile împotriva formaţiilor: Borussia Dortmund, FC Basel, Rennes, Austria Viena, Eintracht Frankfurt şi Levski Sofia. Până acum, echipa lui Lucescu a învins în meciuri amicale pe Legia Varşovia, scor 3-0, şi pe Galatasaray, 3-1.

 

Comentarii