Pisicile negre nu vor mai aduce ghinion, iar înălbitorul de rufe va fi scos de pe piaţă

vineri, 03 iulie 2020, 10:10
2 MIN

* Trăim vremuri fierbinţi, fără legătură cu canicula ori cu pandemia, trăim vremuri de schimbare, în care toţi trebuie să aibă grijă ce vorbesc şi ce scriu, fiindcă după aia se interpretează. Posibile schimbări în ton cu noul trend mondial, în cele ce urmează:

* La cererea multor organizaţii, pisicile negre nu vor mai purta ghinion; oamenii sunt sfătuiţi să-şi scuipe în sân de trei ori dacă le taie calea o pisică de Angora.

* Noua denumire a filmului "Pisica neagră, pisica albă", regizat de Emir Kusturica, va fi "Două pisici de orice fel".

* Şi numele pieţei "Doi Băieţi" va fi modificat, el devenind "Piaţa două persoane de ce sex şi gen doresc ele".

* Se impune o schimbare de nume în cazul personajului Albă ca Zăpada; deoarece, după cum se ştie, există şi zăpadă galbenă, precum şi zăpadă neagră (cum era la Copşa Mică), domnişoara va purta numele provizoriu de "Incolora" şi va fi însoţită de şapte "persoane cu statură sub medie".

* La fel ca mai sus şi pentru personajul de poveste "Harap-Alb", care va fi redenumit "Locuitor din nordul Africii suferind o depigmentare cauzată de absenţa melaninei".

* Numele oraşului Alba Iulia va deveni, pur şi simplu, Iulia, Vama Albiţa va deveni Vama, iar localităţile româneşti purtând numele de Negreşti se vor numi Eşti.

* Negru Vodă, fondatorul şi primul domn al Ţării Româneşti, va fi trecut în viitoarele manuale de istorie cu numele de Bronzat Vodă.

* Binecunoscutul joc "Alba-neagra" îşi va modifica şi el denumirea în "Bicolora".

* Până la apariţia produselor "Înnegritor" şi "Îngălbenitor", înălbitorul de rufe va fi scos de pe piaţă, întocmai ca detergenţii care incită la segregare "numai pentru rufe albe"!

* Există deja unele voci care cer schimbarea denumirii Liceului "C. Negruzzi"!

* Viitor anunţ de la mica publicitate: "Posesor de câine indiferent de rasă, caut pentru montă câine indiferent de sex".

* Alt anunţ: "Local de noapte litoral, cu program strip-tease, angajăm dansatori din buric de orice sex şi de orice vârstă".

* Cabinetele stomatologice în care se realizează albirea dinţilor se vor ocupa şi de înnegrirea lor.

* Ca să nu existe acuzaţii de discriminare, vor fi eliminate anunţurile "Nu vindem ţigări şi alcool minorilor!" şi "Nu servim clienţi în stare de ebrietate!". Vom reveni!

Comentarii